- 12 Nisan 2013
- 65
- 0
- 296
- Konu Sahibi kindergarten1542
herkese merhaba :) evlenmeme 1.5 senem var ve biraz da maddi konulardan dolayı çeyizlerimi yavaş yavaş seçerek almaya çalışıyorum :) sırf almış olmak için içime sinmeyen bir şey almak istemiyorum her şeyimi düşünerek zevkime göre almak istiyorum. Daha çeyizlerimi tamamlayamadım çok eksiğim bile var ama almış olduklarımı buradan sizinle paylaşıp heyecanıma ortak olmanızı istiyorum :):)
Fotoğrafların birçoğunu kendim çektim. markalarını da çekmeye özen gösterdim ki hoşunuza giden bir şey olursa kolayca sizde bulabilin diye
İşteee başlıyooruuuzzz 
havlularım :)
annemin zorla aldırdığı illa olacak dediği dantel mutfak , nevresim ve karyola takımım..
şallar ve tek kişilik nevresim takımları
Günlük kahvaltı takımım..
Pasta setlerim..
bievden bayıla bayıla aldığım baharat ve mutfak tezgah üstü takımım
kahve fincanlarım ve günlük su bardaklarım :)
nevresim takımı ve hamam seti
ve diğer mutfak ıvır zıvırları :)
sevgilimin doğmamış bebişimize aldığı hediyeler :)
Buda kendi işlediğim kanaviçe tablom.. daha çerçeveletmedim evime uygun çerçeve alacağım.
sabunluklar, seccade,tespih ve tülbentler, annemin illa olacak dediği dantel parçalar ve diğer ıvır zıvırlarda var ama artık onları ekleyemeyeceğim :)
işte şimdilik bu kadar yarın nasipse birşeyler alacağım onları da eklerim :))
Fotoğrafların birçoğunu kendim çektim. markalarını da çekmeye özen gösterdim ki hoşunuza giden bir şey olursa kolayca sizde bulabilin diye

havlularım :)

annemin zorla aldırdığı illa olacak dediği dantel mutfak , nevresim ve karyola takımım..

şallar ve tek kişilik nevresim takımları

Günlük kahvaltı takımım..

Pasta setlerim..

bievden bayıla bayıla aldığım baharat ve mutfak tezgah üstü takımım

kahve fincanlarım ve günlük su bardaklarım :)

nevresim takımı ve hamam seti

ve diğer mutfak ıvır zıvırları :)

sevgilimin doğmamış bebişimize aldığı hediyeler :)

Buda kendi işlediğim kanaviçe tablom.. daha çerçeveletmedim evime uygun çerçeve alacağım.

sabunluklar, seccade,tespih ve tülbentler, annemin illa olacak dediği dantel parçalar ve diğer ıvır zıvırlarda var ama artık onları ekleyemeyeceğim :)
işte şimdilik bu kadar yarın nasipse birşeyler alacağım onları da eklerim :))