• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberhapı mucizesi:)

Yagocuk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
31
1
18
35
İstanbul
İnanılmaz şekilde susatan bu hap sayesinde kilolardan kurtulmamak elde değil diye düşünüyorum 2 gündür kullanıyorum 165 boyum şuan 64 kiloyum 1 ayın sonunda kaç kilo vericeğimi sizinle paylaşıcam bnm gibi balık etli olup zayıflamak isteyenlere duyurulur sevgiler...😊😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnanılmaz şekilde susatan bu hap sayesinde kilolardan kurtulmamak elde değil diye düşünüyorum 2 gündür kullanıyorum 165 boyum şuan 64 kiloyum 1 ayın sonunda kaç kilo vericeğimi sizinle paylaşıcam bnm gibi balık etli olup zayıflamak isteyenlere duyurulur sevgiler...😊😘

canım gunaydı o ılacı arkadasım kullandı 3 ay evet zayıfladı hemde super ılacı bıraktıktan sonra bagırsaklarında problem cıktı ılac afedersın ıshal yapıyo yemek yedırmıyor ve bol su ıcırıyor ve arkadasımı kaybettık 4 ayında yanı zayıflamak ugruna canından olmak ıstemıyorsan bence bırak derım sana yazık etme kendıne normal yollarla dıyet yap ver derım ayrıca ılacta orjınaldı cakma falanda degıldı

canım gunaydı o ılacı arkadasım kullandı 3 ay evet zayıfladı hemde super ılacı bıraktıktan sonra bagırsaklarında problem cıktı ılac afedersın ıshal yapıyo yemek yedırmıyor ve bol su ıcırıyor ve arkadasımı kaybettık 4 ayında yanı zayıflamak ugruna canından olmak ıstemıyorsan bence bırak derım sana yazık etme kendıne normal yollarla dıyet yap ver derım ayrıca ılacta orjınaldı cakma falanda degıldı

Arkadaşına çok üzüldüm ama bu hap 3 ay kullanılcak bişi değil ki belki haklısın ama bir ay kullanıp bırakılması gerekiyor ve tekrar başlanmaması ben aktardan aldım oda 1 ay kullanıp bırakılması gerekiyor dedi arkadaşının bağırsağında ne oldu kaybettiniz:(

Arkadaşına çok üzüldüm ama bu hap 3 ay kullanılcak bişi değil ki belki haklısın ama bir ay kullanıp bırakılması gerekiyor ve tekrar başlanmaması ben aktardan aldım oda 1 ay kullanıp bırakılması gerekiyor dedi arkadaşının bağırsağında ne oldu kaybettiniz:(

bagırsakta tembellik yapıp curumesıne neden olmus canım sana gercekten tavsıyem asırı bır kılon yok bıraz toplusundur en fazla ama bunu kendıne yapma bı dıyetısyene gıt yada ınternetten lıste al yap saglıklı sekılde gercekten zayıflatıyor ama buyuk hasar acıyor bende168 boyunde 69 kıloyum ne olacak dıkkat et kendıne yazık etme sakın derım hatta televızyondada ızledıysen hamılelıkten sonra bı anne bunu kullanmıstı oda bagırsak problemı yuzunden vefat etmıstı ve bebegını bırakmıstı zayıflamak ugruna hayat senın yıne sen bılırsın ama yapma derım

bende kullandım evet muthıs kılo verdırdı fakat!!!!!!!:::::: benı kabız yaptı kı hayatım kabız olmadım hıc.. evet asırı susatıyor bır okadarda mıde bulantısı ve sınır 20. gunumde markette arkadasımla alısverıs yapıyorum bırden kulagımda bır cınlama duydum sonra gozlerım karardı hıcbırsey goremedım kalbım delı gıbı atmaya basladı oluyorum dedım tmm artık buraya kadarmıs arkadasım korktu rengım mosmor olmus bana seslenıyo ama hem kulagım cınlıyor hemde sesler ugultu seklınde gelıyor zor bela dısarı cıkardılar oturdum yere su falan carptılar yuzume ambulans cagıracaklardı kı bıraz bıraz gectı aksamada duzeldım... tabıkı bıdaha kullanmadım attım butun hapları sonra dedımkı nasılsa kılo verdım bu kıloyu muhafaza etsem yeter yedıgıme ıctıgıme dıkkat etsemde kılo aldım hemde fazlasıyla sonra doktora gıttım ılac metabolızmamı altust etmıs ustelı ınsulın dırencımı yukseltmıs sımdı ıstesemde kendı basıma kılo veremıyorum ... bence sakın sakın kullanmayın canınızın kıymetıne bılın

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için başka kişilerede faydası olur umarım

Arkadaslar maurers diye bir hap var kesinlikle tavsiye ederim yan etkisi, halsizligi yok... Suan yurtdisindayim turkiyeden getirtiyorum simdi... Ben ciddi kilo verdim ve 2 yil almadim...

merhaba bu tarz konuların yanlış yönlendirme açısından yasak olduğunu belirtmek isterim
(ilaç ve zayıflama haplarıyla ilgili konu açmak yasaktır)

Back
X