Benim şimdi gögüslerimden süt gelio gibi yani gögüslerime dokununca falan.bu şimdi sütüm geldi demek mi ??CELAL paşamı doyururz inşallah bi şekilde.dogum yaklaştıkça düşünmeden edemiyorum :))
Kızlar yavas yavas bebişin hazırlıklarını bitireyim diyorum.geçen kayınvalidem biberon almadan olmaz ya sütün gelmezse bebeğe mama verilir biberonla dedi.öle mi?ben kesinlikle emzirm ek istiorum.alışmasın die düşünüyorum kaşıkla versek yiyemez mi,???
bir kere kesin emzirmek istediği için seni alkişliyorumalkisalkisalkis,bebeklerin içgüdü emmektir,doğar doğmaz emmek ister,ilk sütü çok önemli,sarımsı arkadaşın daha önce yazdığı gibi,seni emmek ister senin kokusunu almak ister,o yüzden hiç sıkma kendini,seni hissedecek sen sinirli isen o da huysuz olacak,sen sakin ise o da uyumlu olacak,hastaneler biberonlara çok tepki veriyorlar,dr devamlı 5 dk 1 gelip senin nasıl emzirdiğini kontrol ediyorlar,ne sıklıkta,emzirmek hem senin hem bebeğin sağılığından çok önemli,çok güzel bir anne olacaksın hiç şüphe olmasın:hooray:,sütün de olacak inşlKızlar yavas yavas bebişin hazırlıklarını bitireyim diyorum.geçen kayınvalidem biberon almadan olmaz ya sütün gelmezse bebeğe mama verilir biberonla dedi.öle mi?ben kesinlikle emzirm ek istiorum.alışmasın die düşünüyorum kaşıkla versek yiyemez mi,???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?