Biberon almayan kizimi besleme konusunda yardimmm

PriNCeSS_54

Annesinin minik meleği<3
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
402
1
48
Sakarya
Kizlar kullandigim bi ilacdan dolayi kizimi bi hafta emzirmemem gerekiyor 8.ayin icerisindeyiz ek gida veriorm ama biberon almadigi icin dewan sütünü nasil vericem yardim edin ltfn zaten cok mizmiz simdi hic durmayacak

Kizlar kullandigim bi ilacdan dolayi kizimi bi hafta emzirmemem gerekiyor 8.ayin icerisindeyiz ek gida veriorm ama biberon almadigi icin dewan sütünü nasil vericem yardim edin ltfn zaten cok mizmiz simdi hic durmayacak
canım aynı sorunu bende yaşamıştım benimkide zamanında biberon almıyordu kaşıkla vermek zorunda kalıyordum çok zor oluyordu bende rengarenk pipetlı bardaklar desenli bardaklar ve pipetler almıştım dikkatini çekmişti bir zaman öyle içmişti istersen deneyebilirsin

Hmm Allah yardımcın olsun canım pipet genelde çocukların çok hoşuna gidiyor ins. dikkatini çekerde öyle içer benimki bir dönem öyle içmişti bir dönemde bebe bisküvisı katıyordum öyle içiyordu ilk devam sütü olarak aptamil alıyordum onu pek içmiyordu hemşire ablanin biri bana marka değiştir öyle dene demişti bebelac almıştım onu daha çok sevmişti birde marka değiştirip dene istersen belki onu sevmemistir

Son düzenleme:
Hic almio yaa alistrma bardagyla deniorm onnda dislarini kasr gibi yapio icinden damlaynca bagirp atio damakli emziklerden kullaniorz damakli biberon alicm ins onu alir zorlaynca hic almio kasikla veriorm sutu onuda puskurtuo:-)

Back
X