Kızlar ben medela süt pompası (1.5 ay kullandım) satıyorum. Parçaları eksiksiz, kendi kutusunda, garantisi hala devam ediyor. İsteyenler özelden mesaj atabilir.
yatak+oyun parkı almayı düşünüyorum bana kullananlar normal beşikten daha rahat edeceğimi söyledi, almayı düşündüğüm Pierre cardin marka oyun parkı 350 civarı benzerlerine göre bayağı pahalı ama yatak kısmı 3kademeli + alt açması var. acaba 100-200 tl arası değişen fakat 2kademeli ve daha az fonksiyonlu diğer ürünleri almak da aynı işi görecekse bu kadar para vermeye gerek varmı?? kafam karıştıbilmiyorumkismile
Arkadaşlar ben AVENT marka 260ml silikon uçlu biberon aldım,
göğüs pedi de LANSİNOH
göğüs ucu kremi LANSİNOH
şampuan SEBAMED,vücut köpüğü SEBAMED, losyon SEBAMED,
pişik için SEBAMED ürünlerini aldım.
umarım doğru karar vermişimdir.
TELSİZ İÇİN ŞİMDİLİK WEEWELL BİLEĞE TAKILANLAR VAR ONDAN DÜŞÜNÜYORUM
FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM:))
sağol cnm tavsiyene uyucam:)) peki ana kucağı falan?? göğüs pompası?? bir de biberon ısıtıcıya ihtiyaç duyar mıyım??
gule gule kullan canım.lansınıh gogus kremını kaç lıraya aldın eczanede mı satılıyor.bende bebek bakım urunu olarak bubchen marka alcam tamamen bıtkıselmıs.sebamed ıcınde ıyı demıslerdı .ben sadece ıkısını kullanmayı dusunuyorum
gule gule kullan canım.lansınıh gogus kremını kaç lıraya aldın eczanede mı satılıyor.bende bebek bakım urunu olarak bubchen marka alcam tamamen bıtkıselmıs.sebamed ıcınde ıyı demıslerdı .ben sadece ıkısını kullanmayı dusunuyorum
Biz oğluma park yatağını stork marka almıştık. 145 tl idi fiyatı. 2 kademeli. Son derece memnunum. Gerçekten çok kullanışlı. O kadar parayı sırf 3 kademeli olsun diye vereceksen değmez derim. ilk 6 ay üst kademede yattı. Şimdi en alt kısmında yatıyor ve kalkıp yataktan düşme olasılığı sıfır.
Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize....
ben beko biberon ısıtıcısı aldım ihtiyacım olur belki diye.
şu benimki:
Beko Baby Time Biberon Isıtıcısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kesınlıkle medela derım elektrıklısı kullanan arkadaslar cok memnun.doktr arkadaslarda kullnıyorlar ve onerdıler 145 cıvarı fıyatı
canım stork marka olanların dış yüzü çıkartılıp yıkanabiliyormuş yazıyor nette.. sen denedin mi hiç.. öyle bi özelliği var mıydı?
canım başka bi topicte aynısının arçelik markasını alan bi arkadaş yazmıştı.. sütü çok ısıtıyo bi de soğumasını bekliyorum felan diye şikayetlerde bulunmuştu.. o yüzden ben şimdilik vazgeçtim gibi.. sanırım benmari usülü yapacağım.. sen kullanınca yorumunu yazarsan sevinirim.. hiç değilse annemin evine alırım.. kadıncağız uğraşmaz..
ben de bübshen aldım.. çok tavsiye edenler var..
bende araştırdım canım.. büyük coğunluk elektrikli ve medela diyor.. en kısa zamanda ondan almaya karar verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?