Biberon ısıtıcı-anakucağı-göğüs pompası ..vs. seçimleriniz ve sebepleri

dilser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
367
0
96
İzmir
Arkadaşlar burada alacağımız ürünlerin markalarını ve alış sebeplerimizi paylaşırsak hem daha kaliteli hem de uygun fiyata ürünler alırız diye düşündüm bir de ben internetten de araştırıyorum fiyatları.Hep beraber bilgilerimizi paylaşalım lütfen..

yatak+oyun parkı almayı düşünüyorum bana kullananlar normal beşikten daha rahat edeceğimi söyledi, almayı düşündüğüm Pierre cardin marka oyun parkı 350 civarı benzerlerine göre bayağı pahalı ama yatak kısmı 3kademeli + alt açması var. acaba 100-200 tl arası değişen fakat 2kademeli ve daha az fonksiyonlu diğer ürünleri almak da aynı işi görecekse bu kadar para vermeye gerek varmı?? kafam karıştıbilmiyorumkismile

Biz oğluma park yatağını stork marka almıştık. 145 tl idi fiyatı. 2 kademeli. Son derece memnunum. Gerçekten çok kullanışlı. O kadar parayı sırf 3 kademeli olsun diye vereceksen değmez derim. ilk 6 ay üst kademede yattı. Şimdi en alt kısmında yatıyor ve kalkıp yataktan düşme olasılığı sıfır.
Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize....

sağol cnm tavsiyene uyucam:)) peki ana kucağı falan?? göğüs pompası?? bir de biberon ısıtıcıya ihtiyaç duyar mıyım??

biz park yatak chicco bye bye aldık 140 tl ara kat hediyeli 6 ay ara katta yattı sonra dibe indik. aldıklarım arasında en çok helal olsun park yatağa diyorum. katlanıyor minicik çanta oluyor seyahate vb heryere götürüyorum yavrum yatağında yatmış oluyo. pompa da avent elektrikli almıştım başka topkilerde yadım memnun kaldım, ana kucağına ben karşıyım almadım, ama puseti travel sistemdi jane nomad onun araba koltuğun sadece arabada ve puset olarak kullandık hala daha kullanıyoruz, evde hiç kullanmadım...ondan da memnunuz sadece puset biraz havaleli çok yer kaplıyo arabada...

Ana kucağını KRAFT marka almıştık. Ondanda çok memnun kaldım. Halen arabada rahatlıkla kullanıyorum. Ama tabi 1 yaşından sonra oto koltuğu almamız gerekecek. Yani 1 yaşına kadar rahatlıkla kullanabilirsin.
Gögüs pompası manuel almıştım berbattı kullanamadım. Ama zaten gerekte kalmadı. Gögsümden emdi bebeğim. Kullanan arkadaşlar elektrikliyi önereceklerdir sana ama tabi marka veremiycem:))
Biberon ısıtıcısı almamıştım. İhtiyaçta duymadım açıkçası. Sağdığın sütü ılıtmak için istiyorsan. benmari usulüde rahatlıkça ısıtabilirsin...

Kızlar ben medela süt pompası (1.5 ay kullandım) satıyorum. Parçaları eksiksiz, kendi kutusunda, garantisi hala devam ediyor. İsteyenler özelden mesaj atabilir.

Arkadaşlar ben AVENT marka 260ml silikon uçlu biberon aldım,
göğüs pedi de LANSİNOH
göğüs ucu kremi LANSİNOH
şampuan SEBAMED,vücut köpüğü SEBAMED, losyon SEBAMED,
pişik için SEBAMED ürünlerini aldım.
umarım doğru karar vermişimdir.
TELSİZ İÇİN ŞİMDİLİK WEEWELL BİLEĞE TAKILANLAR VAR ONDAN DÜŞÜNÜYORUM
FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM:))

bence çok pahalı bısey almaya hıc gerek yok ben kampanyadan camınonunkını 100 aldım en pahalısıyla tamamen aynı fonksıyonda alt acmasıda var

gule gule kullan canım.lansınıh gogus kremını kaç lıraya aldın eczanede mı satılıyor.bende bebek bakım urunu olarak bubchen marka alcam tamamen bıtkıselmıs.sebamed ıcınde ıyı demıslerdı .ben sadece ıkısını kullanmayı dusunuyorum

sağol cnm tavsiyene uyucam:)) peki ana kucağı falan?? göğüs pompası?? bir de biberon ısıtıcıya ihtiyaç duyar mıyım??

kesınlıkle medela derım elektrıklısı kullanan arkadaslar cok memnun.doktr arkadaslarda kullnıyorlar ve onerdıler 145 cıvarı fıyatı

:teytey:
lansinoh krem 25.61 tl izmir hello baby diye büyük bir mağazadan aldım,
lansinoh 24lü göğüs pedi ise 3.99 tl bana ucuz geldi fiyatlar ben de 8kutu aldım:)
sebamedlerde %30 indirim vardı.

Cnm ayrıca izmirdeki bu mağazanın internet sitesi de var istersen incele, online da alışveriş yapılıyormuş, site 'eniyibebek.com'
kaliteli bir mağaza, ayrıca 'hello baby' yazarsan mağazanın geniş resimleri de mevcut

canım stork marka olanların dış yüzü çıkartılıp yıkanabiliyormuş yazıyor nette.. sen denedin mi hiç.. öyle bi özelliği var mıydı?

ben beko biberon ısıtıcısı aldım ihtiyacım olur belki diye.
şu benimki:

Beko Baby Time Biberon Isıtıcısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

canım başka bi topicte aynısının arçelik markasını alan bi arkadaş yazmıştı.. sütü çok ısıtıyo bi de soğumasını bekliyorum felan diye şikayetlerde bulunmuştu.. o yüzden ben şimdilik vazgeçtim gibi.. sanırım benmari usülü yapacağım.. sen kullanınca yorumunu yazarsan sevinirim.. hiç değilse annemin evine alırım.. kadıncağız uğraşmaz..

ben de bübshen aldım.. çok tavsiye edenler var..

kesınlıkle medela derım elektrıklısı kullanan arkadaslar cok memnun.doktr arkadaslarda kullnıyorlar ve onerdıler 145 cıvarı fıyatı

bende araştırdım canım.. büyük coğunluk elektrikli ve medela diyor.. en kısa zamanda ondan almaya karar verdim..

porttakal, evet canım çıkarılıp yıkanıyor. kenarları dıştan fermuarlı. Ben daha yıkamadım ama bu ara yıkamayı düşünüyorum.

Ayrıca kutu kutu gögüs pedi almıştım. Ancak belki 1 kutusunun yarısını bile bitiremedim. ilk zamanlar lazım olabiliyor evet ama fazla almayın derim.

Arkadaşlar bende medela mini elektrikli pilli pompayı kesinlikle öneririm 7 aydan bu yana ve halen kullanıyorum çok memnunum onu almadan önce chicco manuel aldım hiç tavsiye etmiyorum iade ettim çalışan anneyseniz zaman açısından da ve her yerde kullanım açısından da pilli özelliği olmasının

aa demek fazla ısıtıyomus ben e-bebek magazasından aldım ordaki gorevli biz de bundan kullanıyoruz bebek odamızda, memnunuz bi sikayetimiz yok demisti. sattıgı mala laf etmemek icin soyledi belki de. zaten 20 tl mi ne bisey o yuzden ise yaramasa da icime oturmaz ama bakalım merak ettim ben de ise yarayacak mı diye :) kullandıgımda kesinlikle yorumumu yazarım canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…