Biberon ısıtıcı-anakucağı-göğüs pompası ..vs. seçimleriniz ve sebepleri

kızlar ben de pompa medela elektrikli almaya karar verdim ama telsizde hala kararsızım
bir de biberonu BENMARİ yöntemiyle ısıtmak ne demek?? :\

kızlar ınanın herseyı ama herseyı almak kolayda su bebek arabasına karar vermek ınanın cok zor.tavsıye edebılcegnız ne var kraft energy de karar kıldım .okadar cok model marka var kı ve oyle agır arabalar kı ne tasınabılır ne bagaja sıgar tavsıyelerınızı beklıyorum

biberon ısıtıcı almıcam derken bi de baktım mağazada eşimle hadi alalım diyoruz.. bekonun aldım.. umarım memnun kalırım.. göğüs pompamda medela elektrikli.. aldık bakalım umarım ikisi de işimi görürler..

hayırlı uğurlu olsun, bende medela aldım göğüs pompası,cnm bende kararsızım biberon ısıtıcısında ama avent biberon alınca acaba ısıtıcı da avent mi alsam diye düşündüm 2dk ısıtıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum...

kızlar eğer biberon ısıtıcı alacaksanız ve ii bişey istiyorsanız ebebek.com da philips avent İQ ısıtıcı var, 220 den 149 düşmüş 2dk ile 3dk arasında ısıtma işlemini yapıyormuş bilginize....

biberon ısıtıcım :arzum
anakucagım:kraft
göğüs pompam:chicko

en ıyı markalar oldugunu duydugum ıcın aldım

slm,
1.Şuan kullandıgınız Biberon ve mama ısıtıcınız hangisi?
2.varsa başka fonksiyonları neler(sterilizatör vb..)?
3.ön önemlisi kac dakikada biberon emzirmeye hazır oluyor?

özellikle kullanan anneler, cevap vermenizi rica ediyorum?

biberon ısıtıcısı avent kullandık.çok memnun kaldım.beberonun içindekinin miktarına göre derecesi var.bebek için uygun sıcaklığa gelince ışığı sönüyor zaten.ben ordan anlıyordum.iki dk falan sürüyordu genelde.sterilizatörde philips kullanıyorum.hem sterilizatör hemde buharda pişirici olarak kullanılıyor.o da çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…