Bebek Beslenmesi biberon ısıtıcısı kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tisha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2006
4
0
Arkadaşlar merhaba,
bebeğim iki aylık odu bugün rapido biberon ısıtıcısı aldım ama kullanmayı beceremedim çok kaynatıyor. 100 cc anne sütü ısıtmaya çalışıyorum kaynatıyor. Bu aleti kullanan varsa bana yardım etsin lütfen. Teşekkürler.
 
benimki chicco tam ısıda kırmızı ışığı sönüyor.ne çok sıak ne çok soğuk oluyor.ama dolaptan birşey ısıtıcaksam hiç ısıtmıyor.ışığın 3kere falan sönmesini bekliyorum.seninkinde hazır olunca ışık sönüyorsa fazla tutma hemen al....
 
valla benimkinde ışık söndüğü anda alıyorum ama kaynamış oluyor üstüde hep fransızca yazıyor çözemedim boşuboşuna para mı verdim acaba?
 
merhaba, biz nuk'un biberon ısıtıcısını kullanıyoruz. içine biraz su koyup üzerinede biberonu koyuyorum 5dakikada falan ısıtıyor sıcaklığı sabtiliyor işime yarıyor benim. şu ana kadar çok sıcak olmadı zaten alırken satıcıda: biberonu anne vucut sıcaklığında sabitler demişti. bu tarz ürünler gerçekten hayat kurtarıyor...
 
X