Biberon kokusu

Camasir suyu kokuyu alir belki ama onun yerine biraktigi kimyasal atiklari ve kanserojen maddeyi iki tas suyla durulayamasin ve o kokudan cok daha zararli ben degil cocuk esyasina kendi evimde bile cok nadir camasir suyu kulanirim oda wc icin onun yerine sirkede gayet guzel koku cikartiyor tavsiye ederim
aynen..yedigimiz ictigimiz seylere camasir suyu kullanmak cok zararli ozellikle..gerci her sekilde kullanmak zararli ama..tuvalete filan mecburen kullaniyoruz hadi..ama biberonun icine sakin kullanmayin.

ben ayda yilda bi sararan bardaklara filan kullanirim.

aynen..yedigimiz ictigimiz seylere camasir suyu kullanmak cok zararli ozellikle..gerci her sekilde kullanmak zararli ama..tuvalete filan mecburen kullaniyoruz hadi..ama biberonun icine sakin kullanmayin.

ben ayda yilda bi sararan bardaklara filan kullanirim.
Sararan bardaklari limon suyu ve tuzla kaynatirsan beyazlar ayni islemi kirec sokucu olarakta yapabilirsin

Merhabalar,11aylık kızım biberonla süt içiyor biberonu çok sık değiştirmeye gayret ediyorum, fakat çok kötü bir koku oluşuyor nerdeyse sütün tadını etkilycek kadar,yıkıyorum sürekli biberon fırçasıyla kaynatıyorum fakat süreklli aynı sorunla karşılaşıyorum birsürü biberon oldu fakat hep aynı sorun siz neler yapıyrsunz? Karşılaşan varmı sorunla?
cam kullanmanı tavsiye ederim.

İçini bos birakmayin surekli su dolu olsun.Mesela su siselerini kaldirirkende icine su koyun surekli bos kalinca kokuyor

Back
X