Doğuma Hazırlık Biberon seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Loresma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
25
5
86
40
Kizlar selamlar. Biberon secimi yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Ilk bebeğim olacaği icin karar veremiyorum. Cam almak istiyorum ama markalarin birbirinden farki nedir? Kullanip oberebileceginiz bir marka varmidir?

Ben Dr. Browns ve Philp Avent cam biberon arasında kalmıştım ama Dr. Browns 120 ml cam biberon aldım. İçerisindeki pipetimsi aparat sayesinde gaz yapmayı önlüyormuş. Bakalım deneyip görücez ne kadar faydalı olucak. Bi bak istersen ikisine de

Bende şimdiye kadar cam düşünüyordum aventin fakat 6 aydan sonra kendi kullanmak isterse taşıyamayacagı nedeni ile normalini alıcam

Tesekkur edermm onerileriniz icin. Bana simdiden biveron alma emzirirsin diyorlar ama yone de gerekli olur diye düşünüyorum. Alirsam dr browns a karar verdim

Kizlar selamlar. Biberon secimi yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Ilk bebeğim olacaği icin karar veremiyorum. Cam almak istiyorum ama markalarin birbirinden farki nedir? Kullanip oberebileceginiz bir marka varmidir?
Bende yeni dogum yaptim ve avent kullaniyorum cok cok memnunum belki emzik dusunmuyorsun ama aklinda bulunsun
Emzikte her turlu denedim silikon olsun normal olsun ama tuttugu tek emzik avent oldu onuda tavsiye ederim
Hatta bur tavsiyem daha emzigede alistir bence

Ben de oğlum ilk doğduğunda avent cam aldım ve çokkkk memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. Gaz önleyici emziği zaten. 5 aylık fln olunca cam kullanmayı bıraktık pp olana geçtik. Çünkü 120ml küçük geliyodu büyük boy aldık. Hala daha avent kullanıyoruz 17 aylık. Emziğini değiştiriyoruz 3-4 ayda bir. Aventin temizliği daha kolay dr browns ta pipet olduğu için iyi yıkanmazsa mama kalıntısı kalabilir ve malum ilk doğduklarında acıkınca yaygara kopardıkları için hemen yıkayıp kaynatıp mama hazırlamak aventle daha kolaydı bnm için

Philips Avent set aldım, Dr. Brown nun temizliği bana steril gelmiyor. Sanki o çubukta artık kalacakmış hissi yarattı. Cam kullanmak yenidoğan bebekte bence mantıklı değil. Elinden düşürebilirsin uyku sersemi bebişin bir yerine gelir allah korusun :) Ben panik anneyim :D

avent gaz sancısı ıcın antıkolık sıstem bebeğe hava vermıyor cok faydasını gordum ama 4. ayda bıberonu bıraktı almadı

bn dr browns pp aldım iki adet.. hafif olsun istedim..hava kanalıda kullanuşlı geldi..bir uzun bırde tombık aldım :)

Dr brown pp büyük tombik olandan aldım. Birde cam suavinex diye bir marka çok beğendim. Emziği falan. Birde belki avent alırım. Artık kullanmak durumunda kalırsam deneyip hangisini beğenir diye bakarım. ☺

Avent aldım ekgıdaya gecınce cam onuda kırdım sonra plastıgını aldım aventınde var gaz önleyıcı bıberonu tabıı senbılırsın saglıcakla buyut

Bebeğim Avent biberonu bir türlü sevemedi,daha sonra Chicco'nun yumuşak başlıklı olanından aldım ve hiç sorun yaşamadım.

Arkadaslar benim kızım suan 4 yaşında 2012 Mart dogumlu inanin bana denemedim marka ve model kalmadı çok para verdim biberonla ra ben hemşire yim doğum iznim 3 ayda bitti ve işe başladım tayin olayım olmadığı için 4 saatlik uzaklıktaki bir ilde 24 saatlik nobetler e gidiyordum kızım biberon almadı anne sütü bırakıyorum ama iciremiyorlardi çok sıkıntılar çektik aç kalıyordu açlıktan agliyordu offfff hatırlamak bile çok uzuyor şimdi en son nuk un kavcuk uçlu damakli cam biberonunu aldık ve başardık aylar sonra gerçekten çok sıkıntı çekmiştik. Şimdi 32 Hf gebeyim emzik te ve biberon da naturel uçlu nuk biberon aldım umarım sorun yasamayiz

Ben oglumda ilk dr browns biberon avent emzik kullandım cok memnun kaldım tavsiye ederim

Back
X