biberona nasil.alistiracagim...

ikrakaynar

evli mutlu cocuklu :-)
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
47
3
16
İzmir
Arkadaslar sizlerin yardimina ihtiyacim var 6 aylik kizim dogumdan dorduncu ayina kadar beni emdi ama sutum az ve besleyici olmadigi icin mama vermek zorunda kaldim ama bu mama vermelerim ozellikle gece oluyordu cunku gunduz biberon almiyordu dorduncu aydan sonra mamayi hic almamaya basladi ve beni de sadece uyurken emiyor mecburen ek gidaya erken basladik ama beni uyurken bile almasina ragmen ne zaman birakacagi hic belli olmayacagini biliyorum o yuzden biberona alistirip tekrar mama vermek istiyorum ama almiyor kizimi biberon kullanmaya nasil alistirabilirim ne olur yardim edin ...

Son düzenleme:
Aynı konudan müzdaribim..kaç çeşit biberon denedim ama nafile.. Mamayı kaşıkla verdiğimde bile almıyor ek gıdaya nasıl geçicez merak ediyorum..

canim hemen hemen ayni seyleri yasadim bende...

biberondan ziyade icindekini istemiyordur bebek muhtemelen diye dusunuyorum.

sutunu sagip biberonun icinde vermeyi denedin mi???

benimde sutum yetmedi calismaya basladigimda filan cok sIkintilar cektik halada ara ara cekiyoruz maalesef.

biberondan ziyade icindekinin mama oldugunu anladigi anda basiyordu bagligi cigligi

gerci benim bebis normal mamadan kustugu icin anladigi icin almiyordu sanirim...kusan bebekler icin olan mamadan vermeye basladim bir zaman sonra...ilk baslarda gene almadi ama zamanla aldi...genede cok severek icmiyor mamayi ama yapacak birsey yok...yani bir yemez iki yemez 3. ye mecburen yiyecek...haa mamanin icine azicik seker katiyoruz biz..anne sutu daha tatli oldugu icin farki anliyorlardir muhtemelen.

benim bebegimde 6 aylik suanda ve bende yavas yavas ek gidaya gecmeye calisiyorum...birazini yutuyor cogunu dokuyor idare edicez simdilik ne yapalim.

Cnm anne sutunu koyup verdigim donemlerde oldu ama malesef almiyor meyve suyu mama ve su da denedim yine de faydasi olmadi

biberona alıştırmak zor :) gibi görünüyor ama öyle değil...
bende çok dertliydim bu konuda bebeğim ben işe gittiğimde sağdığım sütü almıyordu biberondan annem arıyor beni benim sinirim bozuluyor
işte harap oluyordum.. annem bebeği alıp işyerime getiriyordu aman allahım....
sonra doktor dediki böyle yapmayın acıkınca almak zorunda kalacak ve alacakta...
ama ben kıyamıyordum...
sonra bir kaz kez dediğini yapınca gerçektende annem işe getirmeden sağdığım sütü biberonla verebiliyordum...
bide kullandığın biberona falan dikkat et ortadontik olsun... senin göğsüne benzer olsunki sonra senin göğsünüde almamazlık yapmasın
bide öyle bir sıkıntı var seni almıyor sonra alışınca muzurlar :)
şimdiden kolya gelsin canım...

Cnm cok tesekkur ederim tavsiyeni deniyeyip ve emzigi hemen degistirecegim umarim ise yarar ...

Selam arkadaşım. Hepimizin yaşadığı en en büyük sorun. Bende meleğime alıştırıncaya kadar günler geçirdim. İlk dönemde istemiyorlar ama ısrarcı olun. Meleğim şimdide biberona alıştı ve normal katı besin istemiyor. Dertler aynı yalız şekil değiştiriyor.

Benm bebegimde 3.5 aylik ve emmedi beni fazla sutumde olmadi zaten biberonuda istemiyor zorla veriyorum ben vermesem almiyo simdiysr saat 11 de 90cc yedirdim saat 4 oldu halen yemiyo alistiran varmi biberona hicc

Benm bebegimde 3.5 aylik ve emmedi beni fazla sutumde olmadi zaten biberonuda istemiyor zorla veriyorum ben vermesem almiyo simdiysr saat 11 de 90cc yedirdim saat 4 oldu halen yemiyo alistiran varmi biberona hicc

allah kolaylık versın kızım 4 aylıkken 5 tane bıberon agzı aldık hıcbırını almadı zorla verdık 2 hafta aglaya aglaya ıctı yatık olanını ıcıyor sımdı onuda ters alıyor duz kesın almıyor bende basından delık acıp oyle verıyorum olmayınca olmuyor valla

Bende cok biberon degstrdim inanin suan nuk u beyndi gbi ama keyfi gelrse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…