Biberonla mama içmeyen çocuğa mamayı nasıl verebilirim

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.954
1.542
63
Arkadaşlar bebeğimin kilosu çok düşük gittiği için doktor mama takviyesi verdi daha önce de bir çok mamayı denemiştik ama hiçbirini içirememiştik

Ama şimdi kullanmak zorundasınız dedi biberon falan asla tutmuyor 15 aylık sizler nasıl içirdinz bu arada süt de içmiyor su harici ictigi tek gıda ayran

Ona karıştırabilir miyim dedim tadını bozarsan artık içmez sakın yapma dedi

Bardakdan verseniz alıştırma bardakları var silikon uçlu olanları da var. Ayrıca pipetli bardaklar dan da olabilir.

Ayran seviyorsa ayranına biraz tahin ekleyin.
Kızınız kaç kilo mama yerine ek gıdaya ağırlık verir diye düşünmüştüm doktorun ama

Bardak, pipetli suluk vs tutmuyor mu?

Ayran seviyorsa ayranına biraz tahin ekleyin.
Kızınız kaç kilo mama yerine ek gıdaya ağırlık verir diye düşünmüştüm doktorun ama
15 aylık 8.400

Yemiyor omun için takviye verdi

6 aydır idrar yolu enf ile savaşıyor bulunmuyor sebebi sürekli antibiyotik kullanıyor çocuk ağzını açıp bir şey almak istemiyor

Bardak, pipetli suluk vs tutmuyor mu?
Bu akşam suslu puslu Pipetli bir bardakla denerdim.
Alıyor içiyor deniyor aslına ama su ya da ayran değil diye bir daha asla ağzına sürmuyor.

Su pet şişesi varya bazen onu içtiğimizi görüp içmek istiyor kapağına su koyup içiriyorum denedim öyle de içmiyor

Direk su şişesini versen? Bebekler için ayrı ağızlıklı olan su şişelerinden ya da kaşıkla falan. İştahsız çocuk zor Allah yardımcın olsun.

Mamayı mı sevmiyor biberonu mu
Anlayamadım ben
Biberon sevmiyorsa ayran gibi pipet koyun ordan çeksin

Direk su şişesini versen? Bebekler için ayrı ağızlıklı olan su şişelerinden ya da kaşıkla falan. İştahsız çocuk zor Allah yardımcın olsun.
Direkt su şişesi denemedim atma ataginda atar diye tedirgin oldum ama denerim
Kaşıkla almiyor
O ayrı agizlikli şişe nasıl acaba ilk kez duydum alayım ondan teşekkürler

Direkt su şişesi denemedim atma ataginda atar diye tedirgin oldum ama denerim
Kaşıkla almiyor
O ayrı agizlikli şişe nasıl acaba ilk kez duydum alayım ondan teşekkürler
Bu ,canım. Migrosta vardı en son. Su şişesine de ilgisi varmış inşallah işe yarar.

Eklentiler

• 1000025531.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 6
15 aylık 8.400

Yemiyor omun için takviye verdi

6 aydır idrar yolu enf ile savaşıyor bulunmuyor sebebi sürekli antibiyotik kullanıyor çocuk ağzını açıp bir şey almak istemiyor
Altını temizlerken su ve pamukla temizleyin bir süre ve kurulayıp öyle bağlayın nemli kalıyor ister istemez ıslak mendillerle o yapıyor olabilir mi acaba? Bide balık yağı çinko takviyesi falan vermedi mi? bizimde kilo sorunu vardı o aylarda aynı 8 küsürdü kilosu hala daha minyon ama bunları düzenli kullandığında bir de ravla mor meyveli karışımı kullanmıştım etkisi olmuştu.

O alt degidtirme mevzusunu 6 aldır binbir çeşit yöntemle deniyorum hiçbiri ise yaramadı neden olduğu henüz bulunamadı araştırılıyor.

Daha önce aylarca çinko kullandı değerleri fırladı hemen bıraktırdılar ama iştahta fark yok.

Ayy hemen bakayım bende belki ise yarar bizdede sağ olun

Mor meyveleri deneyn bir de. Diş dönemide olabilir cok iştah kesiyor veya yapısalda olabilir az yesin öz yesin sağlıklarınyerinde olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…