Bebek Beslenmesi Biberonlar nasl temizliyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ayy sağolun kızlar bpa konusundaki yazılarınız için.resmen sok oldum avent hee?bizde içimize sine sine kullanmayı düşünüyoruz.kesinlikle almıycam bu markayı ve herkese de söyliycem.adamlar hem cocuklarımızın geleceğiyle oynuyor yetmiyor gibi alıntı yazıdada gectiği gibi ellerinde kalmasın die bize gönderiolar.eylülde gelecekmiş....gelsin büyük konusmıyayım ama yıne almıycam..

Burası güzel bir forum; birbirimizle dertlerimizi paylaşırken, sorularımızada cevaplar bulabiliyoruz. O yüzden özellikle anne-bebek kısmını takip etmeye çalışmaktayım.

BPA meselesi uzun zamandır kafama takılı halde ve kendilerini sağlıklı diye sunan, o imajı pazarlayan markalarada işin doğrusu artık sinir oluyorum.

Belki buradaki arkadaşlarla tepkimizi gösterebilirsek, hem kendi bebeklerimiz için hem de başka bebekler için işe yarar diye düşünüyorum.

Tepki mailleri göndermeye ne dersiniz?

yanlız sadece aventte bulunmuyor bpa bütün polikarbonat biberon üreten markalar kullanıyor
yazıda avente dikkat çekilmesinin nedeni dünyada tanınmış kailteli ürün üreten bir firmanın bu konuyu
göz ardı etmesi

ben inşallah ekim' de doğacak kızım için cam biberon tercih etmiştim zaten. ama yine de tepki mailimi yolladım. bence herkes yollamalı..:enbuyukkk:

Aventin özelliği pazarlamasında sağlıklı imajını vermesi ve daha tercih edilir olması ama tepkimin sebebi Avrupa ve Amerikaya BPA-sız ürünleri gönderirken nasıl olsa bizde yasak yok diye BPA'lıları göndermesi:(
Cam biberonlarda iyi ama anne sütündeki proteinlerin bebeğe geçişini engelliyormuş:(

mrblarbütün yazıları okudum ve ne yapacağımı şaşırdım,herşey bütün aletlerde bii zarar maddesi var yani herşey zararlı,ben kendim kaynatıyorum kettlin içine biberonu koyuyorum içinde bi güzel kaynıyo sonrada o sıcak suda bekletiyorumm bu şekildetemizliyorum biberon ve emzikleri..

kızlar ya bende plastik biberon kullanıyorum bebedorun ama dedim camını kullanayım iki tane almıştım kullanmadan önce kaynattım baktım çatlamış dibinden mamaya sıcak su koyarken farkettim aslın da suda fazla kaynak değildi ama kaynarken çatladı heralde şimdi tekrar plastik olanını kullanıyorum ama içim hiç rahat değil camlarda çatlıyo ne kullanıcam ben şimdi bebişime yaaa

kızlar ya bende plastik biberon kullanıyorum bebedorun ama dedim camını kullanayım iki tane almıştım kullanmadan önce kaynattım baktım çatlamış dibinden mamaya sıcak su koyarken farkettim aslın da suda fazla kaynak değildi ama kaynarken çatladı heralde şimdi tekrar plastik olanını kullanıyorum ama içim hiç rahat değil camlarda çatlıyo ne kullanıcam ben şimdi bebişime yaaa

canım plastik değil de polikarbonik olanlar var. Onlardan kullan. Ben de bebedor almıştım çatlak çıktı. Değiştridiler. Değiştirsene sen de

canım plastik değil de polikarbonik olanlar var. Onlardan kullan. Ben de bebedor almıştım çatlak çıktı. Değiştridiler. Değiştirsene sen de

ayy çok sağol cnm ya hemen alıcam ben o biberonu hamileyken almıştım aradn kaç ay geçti değistirirlermi ki acaba bi götüreyim bakalı cnm sen hangi markayı öneriyosun koku falan da yapıyo bu bebedorun

avent hakkinda okuduklarima sok oldummmmm
ben aventin biberonlarini kullaniyorum dogdugundan beri.
ama aldiklarimin hepsinin kutusunda BPA 0% yaziyor.
hatta emziginde bile BPA 0% yaziyor.
simdi icime kurt dustu.gercekten bpa-si var mi yok mu?

bende kaynatıp biberon fırçasıyla bulaşık deterjanıyla kaynar suda yıkıyorum bayağda bir dururluyorum cam ve polikabon kullanıyrum chicconun böyle içime siniyor...

ben de daha önce kaynatıyordum biberonu aldığım yer kaynatmayın cok sıcak içine girmesi iyi değil dedi başka maddeler sıcakta açığa çıkar diye kaynatmadan bol suyla duruluyordum şimdi kafam karıştı

ben elde yıkayıp sonrada sterilizasyon makinasında dezenfekte ediyordum .gerçi eskiden daha çok kullanıyorduk mama verdiğimden dolayı ama artık sadece süt için kullanıyoruz ve artık sterilizasyonu pek sık kullanmıyorum mikropsuzda nereye kadar değilmi

bende günde bir kere kaynatıyorum. Her kullanımdan sonrada ketılda su kaynaıp içine döküyorum temizleniyrmudur acaba ?

bende avent kullanıyorum ve bpa açısından güvenilir olduğunu düşünüyorum..eskiden sterilizasyon makinesi kullanıyordum,şimdi bulaşık makinesinden çıkartıp kullanıyorum,emziğini genellikle kaynar suyla bi duruluyorum yine de..ayrıca üzerlerinde(kutularında) temizliğinin nasıl yapılacağına dair talimatname yazıyor..

arzumun steril makinasını kullanıyorum..biberon fırçasıyla ilk önce temizleyip orda dezenfekte ediyorum ..çok ta memnunum...

Back
X