Biberonu nasıl biraktiricam?

Asdfgas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
12
2
36
28
16 aylik bir kızım var gün geçtikçe işler daha kötü olmaya başladı. Tam bir biberon bagimlisi oldu gün boyunca yemek vermesem biberon versem yok demez ama işin kötü kısmı gece başlıyor. Biberonu artık emzik yaptı geceleri yarım saatte bir uyaniyor biberon için su felan da veriyorum ama kabul etmiyor illa biberon ve mama olucak içinde. Yarım saatte bir uyanıp istemeye başladı ne uykumuz kaldı ne başka bir şey yardım edin bir çözüm yolu verin nolur nasıl yapicam nasıl biraktiricam

bence geceden ziyade gunduz yavas yavas kesmeye baslayabilirsiniz. Ben oyle yaptim. 13 ayliktan sonra sabah ilk kalktiklarinda 6 gibi mama verdim. 8:30 kahvalti. Sonra atistirma. 11:30 gibi ogle yemegi. ogle uykusundan once verdim. uykudan sonra atistirma, aksam yemegi ve aksam yatmadan once mama. Gece ne kadar isterlerse o kadar mama verdim.
Gece mamasinin krizi ile ugrasmak istemedim acikcasi. Sonra yavas yavas kendileri azaltti. mama istedikleri zmaan su verdim. Dikkatlerini dagittim kraker falan verdim.
simdi 25 ayliklar. 4 gundur gece kalkip mama icmemeye basladilar. KEndi tercihleri oldu. Ben de simdi ona alistirmaya calisiyorum. Bir tek aksam yatmadan once icilen mama kaldi.

Mamayı sadece uyku öncesi verebilirsiniz. Örneğin uyanır uyanmaz mama
Sonra kahvaltı
Uyku öncesi mama
Yatma öncesi mama

Gece uyanırsa su verebilirsiniz. Biraz zorlayacak ama bırakacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…