Biblodeniz in diyet macerası

Denizliche

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
2.397
757
363
37
merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumdayım zaman zaman zayıflama topıclerine girdim çıktım ama bi türlü devam ettiremedim.kilo aldığımın farkındaydım taaakiiiii geçen sene belimden düşen şortumun bu sene kalçamdan yukarı çıkmadığını görene kadar dün akşam karar verdim kesinlikle bozmayacağım bu sefer egzersizlede destekleyeceğim hadi sizde bana katılın birbirimize destek verelim beraber zayıflayalım

boyum :160
kilom:68

hedef kilom:58

sabah kalkar kalkmaz sirkeli ılık su içtim ıyykk tadı ne kada kötü olsada faydası çok 8,30 da işe geldim çayı uzun zamandır şekersiz içtiğimden benim için sıkıntı olmuyor ..şekersiz çay,1 dilim tam buğday ekmeği (kepek ekmeği sevmiyorum ben ) yarım dilim yağsız peynir 5 tane zeytin domates ve salatalık yedim bayada doydum yani .. saat 10 da bi kaç tane kuru kayısı yedim 12 gibi yeşilçayımı içicem öğle yemeğini yedikten sonra yazarım yine

öğlen yemeğim 2 ad haşlanmış patates ve 1 bardak yoğurt

birazdan 1 kup yeşilçay içicem

selamm
bende aynen senin gibi topiklerde takiliyordum ama sabit kalamiyordum
ama bu sefer kararliyim bu sefer zafer benim olacakk

ben de katılmak istiyorum başka topiklerdeki arkadaşlar çoktan başlamışlar artık bir yerde sabit kilo vermek istiyorum :)

ooo iyi vermissin peki nasil verdin kilolari?
bendede hic motivasyon yok
ay sanki hic kilo veremiycekmisim gibi hissediyorum :18:

ramazan ayida yaklasti ins fazla kacirmam hadi hayirlisiiii :18:

günaydın kızlarr herkese mutlu ve keyifli günler evde netim olmadığından akşamları giremiyorum ..topıcimiz çoğalıyor sanki akşam yemeği olarak 1 kase çorba ve yanında salata yedim şekersiz çay içtim sonra yeşilçayı ihmal etmedim bol su tabikide mekik çektim yatmadan kalçalarımı 100 er defa duvara vurdum bu çok iyi geliyor bide ilk kez dün denedim 2,5 lt lik su şişesiyle kollarımı çalıştırdım dün 30 ar kez yaptım bugun 40 yapıcam...

sabah kahvaltıda ise 2 tane salatalık kemirdim canım bişey istemedi .. birazdan 4-5 tane kiraz yicem öğlende yeşilçaya devam

öğle yemeğim bol yeşillikli salata içinde domates salatalık roka maydanoz marul vardı tuz yok çok az zeytin yağı döktüm birazdan 1kup yeşil çay içicem

ben dün kahvaltimi güzel yaptim ama aksam yemegi bi faciyaydi
hazir yemeklere kactim

bide yürüyüs ve mekik cektim

bugün başlıyorum!!! bebeğim olduğu için çok sık nete giremiyorum sabah kahvaltısı 5 kaşık nesfit 1 su bardağı süt haydi bakalım hedef 55 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…