Bıçak gibi sözler. Hangi vicdanla?

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Benim 3 senelik ilişkim vardı ayrılalı baya oluyor fakat bizim apartmanda oturduğu için her gün görürüm kendisini unutmam hiç kolay olmadı gerçi hala aklıma gelir ara ara ağlar susarim. İlk sevgilimdi kendisi çok güzel zamanlar geçirdik ilkleri yaşattı bana kendisi ama çok kötü şekilde ayrıldık 6 ay öncede bir çocukla tanıştım onunla denemeye çalışırken tekrar karşıma çıktı bana bıçak gibi sözler söyledi ben hayatımda sadece tek kızı sevdim eski sevgilimi unutmadım sen benim için sadece yarabandiydin yaramı kapattın ve senden ayrıldım seni hiç bı zaman sevmedim vsvs laflar kullandı dünden beri psikojim bozuk bir şekilde etrafa bakıyorum bonbon bu erkekler neden böyle neden iyi niyetten yararlanırlar ki ? Nasıl bir vicdandır bu nasıl bir yurektir? 3 sene boyunca çok güzel bir oyun oynamış düşünüyorum bı yanlışım mı oldu anneme de soruyorum ama YOK ayriyken bile onun iyiliği için cabaladim hep

Son düzenleme:
sen daha 18 yaşındasın. 3 senelik ilişkin en iyi ihtimalle 14-15 yaşında başladı yani. çocukluğunuz birlikte geçmiş sadece. gereğinden fazla arabeske bağlamış. takma, neyini takacan:kahve:
Takmamayi çok isterdim ama elimde değil çok fazla koydu o lafları

Benim 3 senelik ilişkim vardı ayrılalı baya oluyor fakat bizim apartmanda oturduğu için her gün görürüm kendisini unutmam hiç kolay olmadı gerçi hala aklıma gelir ara ara ağlar susarim. İlk sevgilimdi kendisi çok güzel zamanlar geçirdik ilkleri yaşattı bana kendisi ama çok kötü şekilde ayrıldık 6 ay öncede bir çocukla tanıştım onunla denemeye çalışırken tekrar karşıma çıktı bana bıçak gibi sözler söyledi ben hayatımda sadece tek kızı sevdim eski sevgilimi unutmadım sen benim için sadece yarabandiydin yaramı kapattın ve senden ayrıldım seni hiç bı zaman sevmedim vsvs laflar kullandı dünden beri psikojim bozuk bir şekilde etrafa bakıyorum bonbon bu erkekler neden böyle neden iyi niyetten yararlanırlar ki ? Nasıl bir vicdandır bu nasıl bir yurektir? 3 sene boyunca çok güzel bir oyun oynamış
Allahta sana bana yaşattığını yasatsin da bu sözlerin nasıl yaralayıcı aynısını yasa de ve hayatına bak. Onun inadına mutlu ol. Onu o onesemedigini kısacası o kimki onun için mutsuz olmayacağını anlasın.

Takmamayi çok isterdim ama elimde değil çok fazla koydu o lafları
ay ben konuyu yanlış okumuşum. tek bi kızı sevdim derken sadece seni sevdi zannettim. eeee burda bahsi geçen kız başkasıysa daha saçma. 10 yaşındaki sevgilisini mi unutamamış yani :KK70:

Biz bunla 16 yaşında ayrilmistik o zaman sevgilisi olmuş ayrılmışlar benle tekrar baristi yarabandi olarak tabi ben bunları 2 gün önce öğrendim

Allahta sana bana yaşattığını yasatsin da bu sözlerin nasıl yaralayıcı aynısını yasa de ve hayatına bak. Onun inadına mutlu ol. Onu o onesemedigini kısacası o kimki onun için mutsuz olmayacağını anlasın.
Gereken her şeyi söyledim zaten ama o ne anlar vicdandan yoksun bir insan

Biz bunla 16 yaşında ayrilmistik o zaman sevgilisi olmuş ayrılmışlar benle tekrar baristi yarabandi olarak tabi ben bunları 2 gün önce öğrendim
canım benim gençsin güzelsin. 18 yaşındaysan üniversiteye yeni başladın muhtemelen. bak en güzel zamanların. sevgilin de varmış. tak koluna gez toz, boş vakitlerinde de vizene finaline çalış. kafanı başka hiçbir şeye takma. lisedeyken tanıştığın gereksiz bir insan için değmez.

Gururunu kurtarmaya çalışıyo. Tam yaşının insanı. . Oldukça çocukça kendini koruma mekanizmaları bunlar.

canım benim gençsin güzelsin. 18 yaşındaysan üniversiteye yeni başladın muhtemelen. bak en güzel zamanların. sevgilin de varmış. tak koluna gez toz, boş vakitlerinde de vizene finaline çalış. kafanı başka hiçbir şeye takma. lisedeyken tanıştığın gereksiz bir insan için değmez.
Evet unideyim annemde aynı şekilde hiç bir şey senden önemli değil kafana taktikca hayatına yön veremezsin dedi ve doğru kafamdan atmaya çalışıyorum o lafları

Senin yaşındaki halimi düşünüyorum, hatırlamakta zorlanıyorum:)

Kim ne derse desin, heyecanına yenik düşeceksin

Ama bu yazdığımı hatırla, ülkenin bir yerinde benim geçiyor olduğum yoldan yürümüş bir kadın var, ve bana diyor ki

Ekledikçe daha cici erkekler geliyor, sonra eskilere hatırlayıp pufffff diye yüzün ekşiyor

Amannnn boşver daha 18 yaşındasın. Karşına kimler çıkacak kimler..dert etmeye bile değmez inan bana.o sadece senin canını yakmak için söylemiş,o kadar belli ki..Hiç belli etme üzüldüğünü..hatta çok ta tın benim yeni sevgilim var,sen kimsin ki ne..

Back
X