Bıçak saplanması ağrısı yaşayıp yine de doğuran

daffodilays

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
521
628
23
35
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce 7 haftalik düşük yaşadım. Onda da bıçak saplanmasi gibi ağrılarım olurdu. Şimdi 6+1 im ve yine var o ağrılardan. Idrarimda kan tespit edildi. Progestana başladım. Bunu yaşayıp yine de doğuran var mı?? Ne hissedeceğimi şaşırdım.

Bende aynı ağrılarla 3 defa düşük yaşadım ikisi kürtajla alındı atamadığım için. Benden sana tek tavsiye gerçekten kendini moralini yüksek tut iyi ol mutlu ol Allah vericekse her şekilde veriyor rabbim. Ben hep yattım üçünde de ama giden gidiyor. Bundan sonrası hayırlı sağlıklı olsun inşallah sağlıcakla kucagına alırsın.

Hamileliğimin başında bu ağrıları yaşadım, 4.ay sonuna kadar.
İçinizi ferah tutun, umarım her şey yolundadır.

Cnm bende aynı şekilde düşük yaptım şuanda hamileyim 9. haftaya kadar o sancıları cektim kanamamda oldu progestanda kullandım ama şuan geçti sağlıklıyız cok şükür yani korkuyu stresi at üzerinden yansıtma bebişine Allah nasip ederse olacak inşallah s

Hamileliğimin başında bu ağrıları yaşadım, 4.ay sonuna kadar.
İçinizi ferah tutun, umarım her şey yolundadır.

Cok sağolun ya kalbim hep pırpır oluyor ister istemez. Ama dün gece rüyamda doğum yaptığımi gordum. Demekki hormonlar iş başında ki bu rüyayı gördürttüler insan her seyden Bisi çıkartıyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…