yaptım çok güzel oldu akannehir ama kesinlikle koyu yapmayın nişastayı benim biraz koyu oldu akannehir bide katı meyve sıkacağı ile buzları kırdm
canım nişasta koyu olduğunda yani karıştırması zorlaşıyor ya o arada su ekleyebilirdin kıvama getirmek için hiç bişey olmaz bidahaki sefere aklında olsun çok sert olur koyu bıraktığında ayrıca dolapta kaldığında dahada sertleşir. birde şimdi dolaba koymuşsundur ya umarım üzeri kapalıdır streçle kapa üzeri sertleşmesin. ha bide meyve sıkacağını bozarsın onda buzmu çekilir canım dövseydin ya benim gibi. hem zevkli oluyo dövmek:roflol: neyse tatlım ellerne sağlık afiyetle ye
EVET çok olmasın diye su eklemedim şakkıdı
bide büyük katı meyve sıkacağı narı bile parçalıyor unutmuşum ben onu dün annem hatırlattı alkisalkisalkis
adana cok sıcak biyer oldugu için sade buz koysanız o bile yenir yani:) ama benim tatlı anlayısıma hiç uyan bişey değil.yine de yapanın eline saglık
mısır nişastasımı buğday nişastasımı koyuyorsunuz bide kara büyük borcam var verdiğiniz tarif ona tam uyar mı? kurabiyelere konan gıda boyasından olur değilmi?
suyu cok gusel.......ama ıcıne attıkları seyın tadını hıc sevmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?