• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bide aldattı

Yok. byby o kadının saçını başını yolar. Karı koca ikisinde de öfke problemi var biraz.
ama olumlu düşünmek gerek belki yumuşak karşılayacak belki odasını o kadına verip salonda yatacak olabilir yani

"Kocam ruh hastası artık anladım"
"Yine kavga yine dövüş"
"Ben bu kadar mı değersizim"
vs. vs.

Tüm açtığınız bu konulardan sonra kocanız sanırım sizi değil Pide'yi aldatmış. Olumlu bakmak lazım.

Aldatıyorsa bile bildiğinizi belli etmeyin. Çünkü ayrılmayacaksınız ve eşiniz aldattığı halde ayrılmadığınızdan işi edepsizliğe götürüp gözünüze soka soka aldatır. Yakında ben iki numaraya gidiyorum beni bekleme falan derse şaşırmayın.

Ben anlamadım ya hu nereden belli aldattığı?
Öksürün bir adam olamaz mı?

Cok mu sasirtici boyle birisinin bir de aldatmasi?
Anlattigin olayda aldatmadan nerden bu kadar emin oldun anlayamadim, ama aldatsa bile ben bu karakterde birinden beklerim sahsen. Aldatir da, dover de, herseyi yapar.

Sizin evliliginizin her taraftan sallandigi ve saglikli olarak devam edilmedigi belliyken daha kac olay daha yasamayi dusunuyorsun? Hergun buraya 'bugun de su oldu" der gibilerinden birbirine benzer konular aciyorsun. E biliyoruz. Dun de ayni turden sorunlar oldu, bugun de , yarin da olacak. Her yasadigini burda konu olarak tek tek acmayi mi dusunuyorsun? Bence yasadigin seyleri tek bir konu altinda topla ille de paylasmak istiyorsan. Cozum odakli degilsin, sana denileni dusunmuyorsun. Burda hergun gundelik yasamindan benzer sorunlar acip duruyorsun. Artik icimden "paylasimin icin tesekkurler" yazasim geliyor vallahi. Cunku daha ne diyelim diye dusunuyorum, sana cokca sey dendi cunku bu zamana kadar. Evliliginizde siddet varken buraya gelip bugun de tokat atti, bugun de kufur etti, bugun de aldatti, bugun de ben ona bicak cektim diye hergun ayni konulari acmanin bir faydasi yok. Gunluk gibi bir konu ac kendine, hergun orda topla yasadiklarini tavsiyem. Cunku bizim daha fazla yapabilecegimiz birsey oldugunu sanmiyorum.

Bugün saat sabah evden çıktı insaata iscilerin başında durup oglendede gelicem dedi öglen oldu aradım sessiz biyerden geliyordu sesi nerdesin dedim inşattayım dedi 15 DKKA sonra cikicam assa inersin gezeriz dedi ben şüphelendim 4 dakika gecmedi görüntülü arama yolladı acmadı 15 20 kere aradım sonra açtı bi telaşlı konuşuyor noldu aramışsın kaç kere tlfn arabada kalmış insaatan biri çagardı ona baktım dedi arkadan öksürük sesi geldi kimin yanında konuşuyosun sen benle dedim kimse yok dedi kapattım görüntülü aradım açtı arabada kimse yoktu arkayı gormedim tabi dedimki iki tasin arasnda hani insaattaydin ne cabuk arabaya bindinde gidiosun resmen sinir küpüydum nyse hicbsey yapmadim dedimki ben bunun hareketlerinden anlarım bi bok yiyip yemedgni in assa geldm dedi indim ben dedgim zaman gezelim diye bagarirdi cagarirdi simdi baktim melek kesilmis nereye gidelim en lüks yere götrdu beni o yedi icdi hicbiseh yiyip icmedim artık emin oldum o bisey yapmasa illaki savunur kendini birsey yapardı simdi karsisinda agliyorum sinirden yaptıgnı anladgmi anlasın diye agzını acip bisey soylemiyor niye agliyosun diyo lanet olsun basima budami gelicekti delirecem
Hic bir sey soyleme,onun yaninda da belli etme.takip et.gerekirse taksi tut.o gidince arkasindan git.ve sonuc ins.dusundugun gibi cikmaz.

Her actigin konuda , kocanin karsisinda agladigini soyluyorsun. Kocanin da aglamana uzulmediginin de farkindasin, israrla Neden karsisinda agliyorsun, ayrica Evet kocan melek degil, eski konularini da biliyorum senin, hatta insan demeye sahit lazim kocana, ama sen de sutten cikma ak kasik degilsin, her an hır gür cikarmaya meyillisin gibime geldi.. sakin olamiyorsun asla..

bazende anlatmamak gerekir bazende tutmak gerekir bazende insan kendi içini dinleyip en akılcı çözümü kendinde bulabilir bazende başkasının aklını hiçe saymak gerekir bazende karı koca ilişkilerini açmamak gerekir bazende bulaşmamak gerekir.

Herkes yorumlarında eski konularından bahsetmis. Dayak demisler, sürekli kocanın karşısında agladıgından bahsetmisler. Bi de üzerine aldatma süphesi eklenmis.
Niye yapıyosun ki bunu? Hayır bu adamla niye devam ediyosun diye sormuyorum. Türkiye de mazoşist kadın bol masallah. Kendisini döven, sevmeyen, aşagılayan, aldatan adamlarla evli kalıp bi de üstüne cocuk yapan bi ton kadın var, bazen milletce delirdigimizi düsünüyorum yani genlerimize falan isledigini. Kadın cinayetlerinde üst sıralar bizde, darpta dayakta, üst sıralar bizde.
Ben size niye buraya konu açtıgınızı soruyorum. Madem burada size ayrıl diye daha önce bi sürü tavsiye verildi ve siz dinlemediniz niye bi daha bi daha konu acıyosunuz? Adam böyle iste aglasanız da böyle davranmaya devam edecek. Madem ayrılmayacaksınız buradaki kadınlar ne desin ne yapsın size?

sanırım beni hiç dikkate almıyorsunuz. diğer konunuzdan devam edin diyorum size yine konu açıyorsunuz

Son düzenleme:
Back
X