Yok. byby o kadının saçını başını yolar. Karı koca ikisinde de öfke problemi var biraz.belki aldatıldıgı kadınla tanışacak belki onu sahiplenip aynı evde oturacaklar olamaz mı:)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok. byby o kadının saçını başını yolar. Karı koca ikisinde de öfke problemi var biraz.belki aldatıldıgı kadınla tanışacak belki onu sahiplenip aynı evde oturacaklar olamaz mı:)![]()
ama olumlu düşünmek gerek belki yumuşak karşılayacak belki odasını o kadına verip salonda yatacak olabilir yaniYok. byby o kadının saçını başını yolar. Karı koca ikisinde de öfke problemi var biraz.
Hic bir sey soyleme,onun yaninda da belli etme.takip et.gerekirse taksi tut.o gidince arkasindan git.ve sonuc ins.dusundugun gibi cikmaz.Bugün saat sabah evden çıktı insaata iscilerin başında durup oglendede gelicem dedi öglen oldu aradım sessiz biyerden geliyordu sesi nerdesin dedim inşattayım dedi 15 DKKA sonra cikicam assa inersin gezeriz dedi ben şüphelendim 4 dakika gecmedi görüntülü arama yolladı acmadı 15 20 kere aradım sonra açtı bi telaşlı konuşuyor noldu aramışsın kaç kere tlfn arabada kalmış insaatan biri çagardı ona baktım dedi arkadan öksürük sesi geldi kimin yanında konuşuyosun sen benle dedim kimse yok dedi kapattım görüntülü aradım açtı arabada kimse yoktu arkayı gormedim tabi dedimki iki tasin arasnda hani insaattaydin ne cabuk arabaya bindinde gidiosun resmen sinir küpüydum nyse hicbsey yapmadim dedimki ben bunun hareketlerinden anlarım bi bok yiyip yemedgni in assa geldm dedi indim ben dedgim zaman gezelim diye bagarirdi cagarirdi simdi baktim melek kesilmis nereye gidelim en lüks yere götrdu beni o yedi icdi hicbiseh yiyip icmedim artık emin oldum o bisey yapmasa illaki savunur kendini birsey yapardı simdi karsisinda agliyorum sinirden yaptıgnı anladgmi anlasın diye agzını acip bisey soylemiyor niye agliyosun diyo lanet olsun basima budami gelicekti delirecem
Onu ben bilemem..Offf offf derdlerm okadar büyükki kimden beddua aldım biseymi yaptım bilmeden bunları hakediyorum belkide