- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Bat ne zaman belirti ortagimBende aynı durumdayım karın ağrıları kasık ağrıları oldum olucam vs vs hadi hayırlısı
Yavrus stres yapmamam elde misakın stress yapmayın aynısı bendede olmuşdu agrılarım gelip gidiyordu hamileyim darısı size İnşallah
Evet akintim yok sivilcemde cikmadiAdet ağrısı pek olmuyor ve akıntıda gelmiyor genelde hamilelikte. Eğer sivilceniz çıkıyorsa normalde hamileyseniz çıkmıyor.
Uykum yokdemek adetden 5gun önce agrılarım geldi sanki adet olucam))sonra adete kadar gelip gidiyordu adetden bir gün once kahverengi leke geldi günüm geçti test yapdım çift çizgi)bir gün arayla yaptım ertesi sabah koyulaşmışdı)bide aşırı uykum vardı
Nerelerdesin kiz
buralardayım ben de dolanıyorum ortalıklarda :))Nerelerdesin kiz
İnşAllah olmazsın canım bide karnımda kaşıntı ve sancı vardıUykum yokaksine geceleri uyuyamiyorum dua et olmayayim hasta ya bi kasik agrim genelde tek tarafta sol taragimda sanki hep bi islaklik var ama wc ye gidiyorum bise yok
Bak simdi karnim kasindi ama pijamanin lastigi sıkmısİnşAllah olmazsın canım bide karnımda kaşıntı ve sancı vardı
Son durum ne :)buralardayım ben de dolanıyorum ortalıklarda :))
aynı. bi değişiklik yok. yarını bekliyorumSon durum ne :)
Hadi hayirlisiiii :)aynı. bi değişiklik yok. yarını bekliyorum
Ahhh canim bi dur hele bi günün gecsin :) hepimiz ayni dertten muzdaribiz :)bende aynı durumdayım kızlar bat yarın 06 ama pedi taktım,akıntım çok fazla, dün akşam iş çıkışı test yaptım negatif, oysa ne umutlarım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?