Bide bu konuyu açıyım

aynen valla arkadaş var bizimde bir kaç aydır isityor olmuyor daha onunda geçen dedi bana ya ben iki üç ayda bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum bende dedim ben 2 yılda doğurdum bile sen ne diyorsun :)
Hahahayt super cevap tebriklerr yok bide isin tuhafi her ay farkli degisik bi belirti yasamak oyle duz standart bi belirtide takili kalmiyoruz

Hahahayt super cevap tebriklerr yok bide isin tuhafi her ay farkli degisik bi belirti yasamak oyle duz standart bi belirtide takili kalmiyoruz
aynen canım valla ya hakkımızda hayırlısı artık kafayı yemesek bari :) ben çalışıyorum canım evde girebilirsem yazarım yine giremezsem yarın artık büyük günde buluşuruz :)

Kızlar adet olacakmisim gibi sol kasıgim özellikle günlerce ağrıdı hamile olduğumu öğrendim hatta bir süre daha ağrı geçmedi hala ara ara sancı giriyo.ve çok fazla akıntı var.6 haftalık hamileyim

Adet ağrısı pek olmuyor ve akıntıda gelmiyor genelde hamilelikte. Eğer sivilceniz çıkıyorsa normalde hamileyseniz çıkmıyor.

Aksine bende adet olduktan sonra agri olur olmadan olmaz ve sivilce bilmemm hic yuzumde. Hamilelikte hem agrilar hem sivilceler artmisti noluyoruz demistim:) kisiye gore degisiyor bunlar

bende aynı dertten müzdaribim. daha 1 hafta var reglime ama 2 3 gündür kasık ağrım var. normalde 1 gün önceden olurdu sadece. bu ay çok dağ tepe gezdim sanırım ondan diyorum ben..

Günün gecmismiydi göğüsleriniz ne haldeydi lütfen anlatın biraz hadii ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu:)

Günün gecmismiydi göğüsleriniz ne haldeydi lütfen anlatın biraz hadii ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu:)
Adetim geçtikten iki gün sonra test yaptım beta 25ti çok yeniydi daha.planli değildi bizimkisi o yüzden belirti olduysa da fark etmemiş olabilirm göğüslerimde extra bisey yoktu uçları aciyodu sadece. Kızlar darısı başınıza inşallah

Amin insallah darisi bize dua edin kizlar bizim için

Amin insallah darisi bize dua edin kizlar bizim için
Bu arada doktorun biri pco var sende dedi adetlerim çok ağrılı geçtiği için her adetimde iskenceydi. Aklıma hep ben kolay hamile kalamam diye yerleştirdiğim için eşimle biraz rahat takilalim dedik pat die hamile kaldım şok oldum kafamda nasıl oturttuysam artık.rahat olun yani kızlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah

İyiymis canim rahat takildik he ayyy amin insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…