- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Hahahayt super cevap tebriklerraynen valla arkadaş var bizimde bir kaç aydır isityor olmuyor daha onunda geçen dedi bana ya ben iki üç ayda bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum bende dedim ben 2 yılda doğurdum bile sen ne diyorsun :)
aynen canım valla ya hakkımızda hayırlısı artık kafayı yemesek bari :) ben çalışıyorum canım evde girebilirsem yazarım yine giremezsem yarın artık büyük günde buluşuruz :)Hahahayt super cevap tebriklerryok bide isin tuhafi her ay farkli degisik bi belirti yasamak oyle duz standart bi belirtide takili kalmiyoruz
Aynen haberleselimaynen canım valla ya hakkımızda hayırlısı artık kafayı yemesek bari :) ben çalışıyorum canım evde girebilirsem yazarım yine giremezsem yarın artık büyük günde buluşuruz :)
Adet ağrısı pek olmuyor ve akıntıda gelmiyor genelde hamilelikte. Eğer sivilceniz çıkıyorsa normalde hamileyseniz çıkmıyor.
Günün gecmismiydi göğüsleriniz ne haldeydi lütfen anlatın biraz hadii ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu:)Kızlar adet olacakmisim gibi sol kasıgim özellikle günlerce ağrıdı hamile olduğumu öğrendim hatta bir süre daha ağrı geçmedi hala ara ara sancı giriyo.ve çok fazla akıntı var.6 haftalık hamileyim
Sende aramiza hosgeldinbende aynı dertten müzdaribim. daha 1 hafta var reglime ama 2 3 gündür kasık ağrım var. normalde 1 gün önceden olurdu sadece. bu ay çok dağ tepe gezdim sanırım ondan diyorum ben..
Orasi oyle zatenAksine bende adet olduktan sonra agri olur olmadan olmaz ve sivilce bilmemm hic yuzumde. Hamilelikte hem agrilar hem sivilceler artmisti noluyoruz demistim:) kisiye gore degisiyor bunlar
Adetim geçtikten iki gün sonra test yaptım beta 25ti çok yeniydi daha.planli değildi bizimkisi o yüzden belirti olduysa da fark etmemiş olabilirm göğüslerimde extra bisey yoktu uçları aciyodu sadece. Kızlar darısı başınıza inşallahGünün gecmismiydi göğüsleriniz ne haldeydi lütfen anlatın biraz hadii ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu:)
Amin insallah darisi bize dua edin kizlar bizim içinAdetim geçtikten iki gün sonra test yaptım beta 25ti çok yeniydi daha.planli değildi bizimkisi o yüzden belirti olduysa da fark etmemiş olabilirm göğüslerimde extra bisey yoktu uçları aciyodu sadece. Kızlar darısı başınıza inşallah
Bu arada doktorun biri pco var sende dedi adetlerim çok ağrılı geçtiği için her adetimde iskenceydi. Aklıma hep ben kolay hamile kalamam diye yerleştirdiğim için eşimle biraz rahat takilalim dedik pat die hamile kaldım şok oldum kafamda nasıl oturttuysam artık.rahat olun yani kızlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insallahAmin insallah darisi bize dua edin kizlar bizim için
İyiymis canim rahat takildik heBu arada doktorun biri pco var sende dedi adetlerim çok ağrılı geçtiği için her adetimde iskenceydi. Aklıma hep ben kolay hamile kalamam diye yerleştirdiğim için eşimle biraz rahat takilalim dedik pat die hamile kaldım şok oldum kafamda nasıl oturttuysam artık.rahat olun yani kızlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah
Sende aramiza hosgeldinbaska neler var :)
ben olmucam sanıyordum oldumIste bakalim ak mı kara mı yarın belli olucakzaten en kötüsü regl olucakmis gibi olup olmamak. Olmamak olmamak sonra şıppp diye olmak
Heyooo benimdeBat yarın belirti ortağm
Evet gece uyuyamama bende de oldu ama işte boşa umut da vermek istememUykum yokaksine geceleri uyuyamiyorum dua et olmayayim hasta ya bi kasik agrim genelde tek tarafta sol taragimda sanki hep bi islaklik var ama wc ye gidiyorum bise yok
Af af bilemedim kuzu ya sanki olucam gibiEvet gece uyuyamama bende de oldu ama işte boşa umut da vermek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?