- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Iste bakalim ak mı kara mı yarın belli olucakİnşallah vardır canım regl olana kadar umut var demektir :)
Insallag canim :) benim bat yarin bakalim ne olucak senin durumunla ilgilide pek bi fikrim yok kelin ilaci olsa kendi kafasina surucek durumdayiz hepimizkızlar benim de adete son 6 güniki gündür göğüslerim fena şişti ve kasıklarıma arada iğne gibi batma oluyor ve aynı dendiği gibi heran hasta oldum olcam diye wc ye gidiyorum ama tık yok umarım bunlar adet belirtisi değil gebelik belirtisidir sizce ?
aynen canım allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah birbirimizin hamileyiimmm diye sevinçlerini okuyalım burdan :)Insallag canim :) benim bat yarin bakalim ne olucak senin durumunla ilgilide pek bi fikrim yok kelin ilaci olsa kendi kafasina surucek durumdayiz hepimizama umutlari kaybetmeden bekliyoruz
Hayırlısı öyleyse inşallah gönlünüzde ki olur :)Evet akintim yok sivilcemde cikmadi
Insallah canim dua edelim birbirimiz icin :)aynen canım allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah birbirimizin hamileyiimmm diye sevinçlerini okuyalım burdan :)
Sen hamilemisin kuzuuu yoksa bizdenmisinHayırlısı öyleyse inşallah gönlünüzde ki olur :)
burdayım canım kafa dağıtalım bari ya adeti düşünüp de getirmeyelim :) geyik yapaılım sürekli burdan :)
goguslerim nprmalde agrırdı canım ama hamile oldugumda agrımadı şişkinlik vardı sadeceBak simdi karnim kasindi ama pijamanin lastigi sıkmısGögüsler nasildi beybisi :)
Hahahytt evetburdayım canım kafa dağıtalım bari ya adeti düşünüp de getirmeyelim :) geyik yapaılım sürekli burdan :)
Yok canım hamileyim ben darısı size inşallah hayırlısıyla :)Sen hamilemisin kuzuuu yoksa bizdenmisin
Ahaaa o bende var isteeee ahey aheeeeeygoguslerim nprmalde agrırdı canım ama hamile oldugumda agrımadı şişkinlik vardı sadece
Yok canım hamileyim ben darısı size inşallah hayırlısıyla :)Sen hamilemisin kuzuuu yoksa bizdenmisin
Bizden degilsin yani insallah biz senden oluruz yavru yaaa :)Yok canım hamileyim ben darısı size inşallah hayırlısıyla :)
bende yapıyorum bazen öyle adam da şaşırıyor tabi doğal olarak ne olmuş bizim hatuna böyle diyo :) ama bilmiyorki 1 hafta ana vatan kan ağlıyacakHahahytt evetyaron regl olucam diye bugün bütün isleri hallettim niye yarin agridan bise yapamicam diye yaticam iste kizlar dun aksam bile esime dedim cabuk gel regl olucam 5 gun izinliyim su isi bitirelim herif kostur kostur geldi sonra bende tık yoook
Biz onlari düsünüyoruz hep yani kendimizi düsündügümüzden degilbende yapıyorum bazen öyle adam da şaşırıyor tabi doğal olarak ne olmuş bizim hatuna böyle diyo :) ama bilmiyorki 1 hafta ana vatan kan ağlıyacakdüşünmeyelim adeti falan ya olunca ben çok üzülüyorum ama olacağım sanırım yine öyle bir his var içimde
aynen valla arkadaş var bizimde bir kaç aydır isityor olmuyor daha onunda geçen dedi bana ya ben iki üç ayda bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum bende dedim ben 2 yılda doğurdum bBiz onlari düsünüyoruz hep yani kendimizi düsündügümüzden degilO his bende de var acaba buda bi hamilelelik belirtisi olabilir mk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?