Bide bu konuyu açıyım

kızlar benim de adete son 6 gün iki gündür göğüslerim fena şişti ve kasıklarıma arada iğne gibi batma oluyor ve aynı dendiği gibi heran hasta oldum olcam diye wc ye gidiyorum ama tık yok umarım bunlar adet belirtisi değil gebelik belirtisidir sizce ?

Insallag canim :) benim bat yarin bakalim ne olucak senin durumunla ilgilide pek bi fikrim yok kelin ilaci olsa kendi kafasina surucek durumdayiz hepimiz ama umutlari kaybetmeden bekliyoruz

Insallag canim :) benim bat yarin bakalim ne olucak senin durumunla ilgilide pek bi fikrim yok kelin ilaci olsa kendi kafasina surucek durumdayiz hepimiz ama umutlari kaybetmeden bekliyoruz
aynen canım allahım hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah birbirimizin hamileyiimmm diye sevinçlerini okuyalım burdan :)

kızlar bu akşam dularımızı bol bol edelim yarın adet olmayalım hatta 9 ay hiç olmayalım :) kendimden geçtim de inşallah sizlerden güzel haberler alırım inanın kendim gibi seviniyorum herkese

burdayım canım kafa dağıtalım bari ya adeti düşünüp de getirmeyelim :) geyik yapaılım sürekli burdan :)
Hahahytt evet yaron regl olucam diye bugün bütün isleri hallettim niye yarin agridan bise yapamicam diye yaticam iste kizlar dun aksam bile esime dedim cabuk gel regl olucam 5 gun izinliyim su isi bitirelim herif kostur kostur geldi sonra bende tık yoook

bende yapıyorum bazen öyle adam da şaşırıyor tabi doğal olarak ne olmuş bizim hatuna böyle diyo :) ama bilmiyorki 1 hafta ana vatan kan ağlıyacak düşünmeyelim adeti falan ya olunca ben çok üzülüyorum ama olacağım sanırım yine öyle bir his var içimde

Biz onlari düsünüyoruz hep yani kendimizi düsündügümüzden degil O his bende de var acaba buda bi hamilelelik belirtisi olabilir mk

Biz onlari düsünüyoruz hep yani kendimizi düsündügümüzden degil O his bende de var acaba buda bi hamilelelik belirtisi olabilir mk
aynen valla arkadaş var bizimde bir kaç aydır isityor olmuyor daha onunda geçen dedi bana ya ben iki üç ayda bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum bende dedim ben 2 yılda doğurdum bile sen ne diyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…