Biesteron dhea kullananlar

Arkadaslar bugun baktirdim hormonlara.gecen ay fsh 13 kusur cikmisti.bugun de 2.gunum.baktirdim 10 a dusmus.ayrica hesapladim sadece 22 gun icmisim ilaci.artik ilactan mi boyle cikti tesadufmu bilemedim.

Arkadaslar bugun baktirdim hormonlara.gecen ay fsh 13 kusur cikmisti.bugun de 2.gunum.baktirdim 10 a dusmus.ayrica hesapladim sadece 22 gun icmisim ilaci.artik ilactan mi boyle cikti tesadufmu bilemedim.
Ilactandir cnm ilac nedeniyle 7 ye dusenleri duydum

ost: 38928185, member: 441157"]Ilactandir cnm ilac nedeniyle 7 ye dusenleri duydum[/QUOTE]
Insallah canim eger oyleyse vucudum olumlu yonde bu ilaca tepki veriyor demektir.doktorumu aradim cok iyi riske atmayalim bu ay da kullan sonra tupe gecelim dedi.bilmiyorm artik neler olacak

ost: 38928185, member: 441157"]Ilactandir cnm ilac nedeniyle 7 ye dusenleri duydum
Insallah canim eger oyleyse vucudum olumlu yonde bu ilaca tepki veriyor demektir.doktorumu aradim cok iyi riske atmayalim bu ay da kullan sonra tupe gecelim dedi.bilmiyorm artik neler olacak[/QUOTE]
Doktorun daha iyi bilir tabi ama benim bildiğim ve duyduğum kadariyla en az 3 ay sure ile kullanmak gerekiyormus benim ilk tedavimde 1 ay kullanmami istemisti baska doktor ama hic faydası olmamisti. Bu doktorum en az 4 ay kullanmami istedi. Bana kalirsa 2 ay daha kullan oyle basla

Insallah canim eger oyleyse vucudum olumlu yonde bu ilaca tepki veriyor demektir.doktorumu aradim cok iyi riske atmayalim bu ay da kullan sonra tupe gecelim dedi.bilmiyorm artik neler olacak
Doktorun daha iyi bilir tabi ama benim bildiğim ve duyduğum kadariyla en az 3 ay sure ile kullanmak gerekiyormus benim ilk tedavimde 1 ay kullanmami istemisti baska doktor ama hic faydası olmamisti. Bu doktorum en az 4 ay kullanmami istedi. Bana kalirsa 2 ay daha kullan oyle basla[/QUOTE]
Canim cok haklisin.benim gonlumden gecen haziranda baslamak.cunku isim geregi en uygun zaman yaz.öbür turlu gercektwn zor ve yipratici oluyo.ben doktorumla ayni sehirde degilim.sanirim bikac ay kullanip sonra baslamak en mantiklisi.bunu konusucam bakalim doktorumla.hem bu arada dinlenmis olur vucudum.offf ya fsh yukselmeseydi ne guzel baslayacaktik bu ay.valla hic bitmiyo sıkıntı.:KK43:

kizlar dhea yi tedavi süresinde kullanmak zararlimidir acaba?
Yok cnm tedavi esnasında kullanilmamaliymis doktorum tedavi olacagin ay bırakacaksin dedi. Daha önce başka larindanda duymustum. Tedaviye basladiysan sakin içme doktoruna sorarsan oda cevaplar

ben ialacı kullan arkadaşlardan birşey öğrenmek istiyorum ilaçı diğer tüp bebk ileçları gibi adettin 2 günümü başlamak gerekiyor benimde yumurtalarımda kalite sorunu var bu nedenle bende bu ilacı kullanmayı düşünüyorum

ben ialacı kullan arkadaşlardan birşey öğrenmek istiyorum ilaçı diğer tüp bebk ileçları gibi adettin 2 günümü başlamak gerekiyor benimde yumurtalarımda kalite sorunu var bu nedenle bende bu ilacı kullanmayı düşünüyorum
hayır canım istediğin zaman başlayabiliyorsun kesmeden kullanıyorsun

ben uzun süre kullandım.Yumurta kalitesi için kullanılıyor özellikle.Evet ben faydasını gördüm.Son tedavimde tedaviye başlamam bazı nedenlerden gecikince 1 sene kullanmış oldum.en az 3 ay kullanmak lazım yarar görmek için.
umarım en kısa zamanda burada güzel haberler verirsin :)

Ben tedavide kullanan duymadim .cunku biliyosun agri kesici bile icmemizi istemiyolar.ama sen bi doktoruna sor istersen.belki de olumlu etkiliyodur..

Yok cnm tedavi esnasında kullanilmamaliymis doktorum tedavi olacagin ay bırakacaksin dedi. Daha önce başka larindanda duymustum. Tedaviye basladiysan sakin içme doktoruna sorarsan oda cevaplar

cevabiniz icin tskler kizlar.simdi kafam karisti. ben yurtidisinda yasiyorum.tedavi icin türkiyeye gelecektim.Oradaki doktorum DHEAyi icmemi söyledi. Zaman kaybi olmasin diye gidene kadar burada natürel tüp bebek yöntemini denicektik. Ozaman ilaca baslamamamliyim..:KK42:

Tüp bebek tedavisi hemen öncesinde yanında e vitaminiyle birlikte 1 ay içinde ara ara bende kullandım bu ilacı. İşe yaradığını gördüm. 15 yumurtam toplandı.

çok teşekkür ederim cevapınız için yanlız benim anlayamadığım ben bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum sayısız denemem oldu hep yumurtalarım kalitesiz dendi tedaviler yarım kaldı o kadar uzun bir hikayem varki tüp bebek ile ilgili her defasında doktorumuza sorduk kalite artırıcı bir ilac yok mu diye hep hayır cevapını aldık şimdi kliniğimide değiştirmem gerektiğini anlıyorum

çok teşekkür ederim cevapınız için yanlız benim anlayamadığım ben bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum sayısız denemem oldu hep yumurtalarım kalitesiz dendi tedaviler yarım kaldı o kadar uzun bir hikayem varki tüp bebek ile ilgili her defasında doktorumuza sorduk kalite artırıcı bir ilac yok mu diye hep hayır cevapını aldık şimdi kliniğimide değiştirmem gerektiğini anlıyorum
aslında bu ilacın kaliteyi ve sayıyı kesin arttırıcı bir araştırması yokmuş ancak kullanılan hastalarda işe yaradığı görülmüş kimi doktor kullandırıp faydasının olduğuna inansada kimi doktora da gereksiz geliyormuş demekki sizin doktorunuz gereksiz olduğunu düşünüyorum ama benim doktorum kullanmam gerektiğini söyledi.

Tüp bebek tedavisi hemen öncesinde yanında e vitaminiyle birlikte 1 ay içinde ara ara bende kullandım bu ilacı. İşe yaradığını gördüm. 15 yumurtam toplandı.
ne kadar güzel darısı başıma inşallah ben hiç o kadar yumurta göremedim ne yazıkki en çok 4 tane oldu. onda da kızıma hamile kaldım. rica etsem bana tedavi geçmişinizi anlatır mısınzı. fsh değeriniz kaç daha önceki denemelerinizde kaç yumurta oluştu kaliteleri nasıldı.

cevabiniz icin tskler kizlar.simdi kafam karisti. ben yurtidisinda yasiyorum.tedavi icin türkiyeye gelecektim.Oradaki doktorum DHEAyi icmemi söyledi. Zaman kaybi olmasin diye gidene kadar burada natürel tüp bebek yöntemini denicektik. Ozaman ilaca baslamamamliyim..:KK42:
Rica ederim canm.tabii doktorun daha iyi bilir ama bence dogal tup bebek surecinde kullanma.insallah olumlu olur tedavin.baktin olumsuz oldu buraya gelene kadar kullanirsin.ne zaman gelmeyi planliyosun turkiyeye??

Fsh 13 Arkadasima katiliyorum.bazi doktorlar hic yanasmiyo bu tarz seylere.belki de vakit kaybetmemek icindir bilmiyorum canm.mesela benim de ilk denememde ismini bile duymamistim bu ilacin.zaten bu tam olarak ilac olarak da degerlendirilmiyo.

maasallah canim allah bagislasin darisi bizim basimiza insallllaaaaaaaah :KK22:

Rica ederim canm.tabii doktorun daha iyi bilir ama bence dogal tup bebek surecinde kullanma.insallah olumlu olur tedavin.baktin olumsuz oldu buraya gelene kadar kullanirsin.ne zaman gelmeyi planliyosun turkiyeye??

hic bir tarih yok canim. bi mart sonu dedik.fakat mart sonu olursa simdi baslamam lazim dhea ya.nasil olcak bilmiyorum. sen suan tedavi görüyormusun?

ne mutlu sana :) darısı bebek isteyen herkezin tabi benimde darısı başımıza :)

amiiiiiiiin insallah

Back
X