Biesteron dhea kullananlar

ne kadar güzel darısı başıma inşallah ben hiç o kadar yumurta göremedim ne yazıkki en çok 4 tane oldu. onda da kızıma hamile kaldım. rica etsem bana tedavi geçmişinizi anlatır mısınzı. fsh değeriniz kaç daha önceki denemelerinizde kaç yumurta oluştu kaliteleri nasıldı.
canım benim ilk denememdi. ilacı tereddütlü ara ara kullandım. bir ay içinde belki 10 tane almışımdır. çünkü yan etkileri korkuttu beni. fakat yumurta baskılayıcı etkisini kullanırken gerçekten hissettim. yaşım 35 bu arada. e vitamini de dna bozukluklarını giderip hücreleri yeniliyor. vücudu zararlı radikallerden koruyor. doktor yumurta sayımın çok olduğunu görünce ilk ultrasonda e vitaminini kesebilirsin artık dedi. yani benim anladığım e vitaminine bağladı sonucu. tabi bende dhea yıda keseyimmi dedim oda evet onuda kes dedi.

springcim henüz hiç çocuğum yok. inşallah allah bağışlar yakın zamanda yarın sonucu öğreneceğim. allah herkese nasip etsin canım.

springcim henüz hiç çocuğum yok. inşallah allah bağışlar yakın zamanda yarın sonucu öğreneceğim. allah herkese nasip etsin canım.
Yarin güzel sonuclar alirsin insallah pko lularda cok yumurta oluyor diye duymustum benimde keske 15 yumurtam olsa. Hayirlisi bakalim ben duzenli olarak 6 kutu kullanacagim 4 ay sure ile esime de e vitamini kullandirmayi düşünüyordum kendimde kullanayim bari

maasallah canim allah bagislasin darisi bizim basimiza insallllaaaaaaaah :KK22:

hic bir tarih yok canim. bi mart sonu dedik.fakat mart sonu olursa simdi baslamam lazim dhea ya.nasil olcak bilmiyorum. sen suan tedavi görüyormusun?

amiiiiiiiin insallah
Canim ben bu ay basliycaktim ama malesef fsh yuzunden baslayamadik.bakalim degerler normale donunce baslamamiz laziim aslinda zama kaybetmeden ama benim icimden gecen bikac ay kullanip haziranda denemek.yani benim de kafam karisik senin gibi:KK43:

Canim ben bu ay basliycaktim ama malesef fsh yuzunden baslayamadik.bakalim degerler normale donunce baslamamiz laziim aslinda zama kaybetmeden ama benim icimden gecen bikac ay kullanip haziranda denemek.yani benim de kafam karisik senin gibi:KK43:
hayırlısı olsun canım önemli olan başlamak değil sonuca ulaşmak inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bende haziran ayında başlayacağım inşallah. aralık ayında negatif bi tedavim oldu. senin şuan fsh ın kaç. doktorun muayene etti mi yumurta olup olmadığı konusunda

ay canim kusura bakma sanki öyle okumusum niyetim seni üzmek degildi...ama belkide allah söyletti :KK22: insallah hamilesindir ve bize güzel haberi veririsin. kuzununannesi kuzununannesi arkadasiminda dedigi gibi pko lu hamile cok

canim baktirsaydin mi belkide vardir bikac yumos. fsh yüksek olsada olabiliyor folekül

ay canim kusura bakma sanki öyle okumusum niyetim seni üzmek degildi...ama belkide allah söyletti :KK22: insallah hamilesindir ve bize güzel haberi veririsin. kuzununannesi kuzununannesi arkadasiminda dedigi gibi pko lu hamile cok

evet pko luların ben tüp bebekte daha çok şansının olduğunu düşünüyorum çünkü çok fazla sayıda yumurta oluştuğu için tutma ihtimali de yüksek oluyor ama ne yazıkki benim gibi fsh yüksekliği olanların yumurta sayısı düşük olunca ihtimalde düşüyor. Allahtan hayırlısı rabbim isterse verir diyorum.
canim baktirsaydin mi belkide vardir bikac yumos. fsh yüksek olsada olabiliyor folekül
bende onun için sordum. kızıma hamile kaldığım ay fsh ım 15 civarındaydı. doktor 6-7 yumurta gördü ve başladı sadece 4 tanesi gelişti 3 tanesinin kalitesi güzeldi 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu

hayırlısı olsun canım önemli olan başlamak değil sonuca ulaşmak inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bende haziran ayında başlayacağım inşallah. aralık ayında negatif bi tedavim oldu. senin şuan fsh ın kaç. doktorun muayene etti mi yumurta olup olmadığı konusunda
Canm Fsh 10 du en son.13 e cikmisti ilaci kullaninca dustu 10 a.doktorum sehir disinda oldugu icin telefonda haberlesiyoruz.yumurta sayimi yapmadi.fsh yuksek cikinca erteledik.simdi riske atmayalim bi ay daha kullanalim dedi.bakalim beklemedeyim simdilik.

Canm Fsh 10 du en son.13 e cikmisti ilaci kullaninca dustu 10 a.doktorum sehir disinda oldugu icin telefonda haberlesiyoruz.yumurta sayimi yapmadi.fsh yuksek cikinca erteledik.simdi riske atmayalim bi ay daha kullanalim dedi.bakalim beklemedeyim simdilik.[/QU

doktorun daha iyi bilir tabiki ama 10 çok da yüksek bir seviye değil. benim kızıma hamile kaldığım da 15 civarındaydı. hayırlısı bakalım Rabbim gönlüne göre versin

Allahim darisi basimiza insallah.ben de bir kizim olsun cok istiyorum.hepimizin gonlume gore olsun insallah.canim fsh cok yuksek degil benim haklisin.sanirim doktor biraz da kalitesi icin istedi kullAnmami cunku riske atmayalim dedi.bakicaz artik.en kotu ihtimal haziranda denerim.bu hapi da kullanirim o zamana kadar napiyim.:110:

bende ilacı kullanmaya başladım yeni aldım yanlız burdaki bazı arkadaşlar 3 tane hap alıyoruz demişler ama ilacı kullanma talimatında benim ilaç sanırım 15 mg ilk başlangıçta 5 mg başlanmalı enfazla 15 mg devam etmeli diyor acaba benim aldığım ilaçın tozumu fazla

Allahim darisi basimiza insallah.ben de bir kizim olsun cok istiyorum.hepimizin gonlume gore olsun insallah.canim fsh cok yuksek degil benim haklisin.sanirim doktor biraz da kalitesi icin istedi kullAnmami cunku riske atmayalim dedi.bakicaz artik.en kotu ihtimal haziranda denerim.bu hapi da kullanirim o zamana kadar napiyim.:110:
hadi bakalım bende nasip olursa haziranda başlayacağım haziranda tüp bebek tedavisi yapacak arkadraşlar diye sayfa açar ordan devam ederiz :))

bende ilacı kullanmaya başladım yeni aldım yanlız burdaki bazı arkadaşlar 3 tane hap alıyoruz demişler ama ilacı kullanma talimatında benim ilaç sanırım 15 mg ilk başlangıçta 5 mg başlanmalı enfazla 15 mg devam etmeli diyor acaba benim aldığım ilaçın tozumu fazla
canım doktorun ne dediyse onu yap bence bana doktorum günde 3 tane dedi ben öyle kullanacağım

haklısın aslında ama ben doktorsuz başladım ilkez böyle bir şey yapıyorum artık hayırlısı olsun
şimdi senin durumuna göre kullandırıyor doktorlar. durumun benimki gibiyse yani yüksek fsh kalite düşüklüğü negatif tüp bebek vs ise 3 tane kullan ama benden durumun daha iyi ise 1 yada 2 tane kullanabilirsin. bana daha önce başka bir doktor günde 1 tane 1 ay kullandırmıştı ancak hiç bir faydası olmadı bakalım inşallah 3 tanenin faydası olur.

şimdi senin durumuna göre kullandırıyor doktorlar. durumun benimki gibiyse yani yüksek fsh kalite düşüklüğü negatif tüp bebek vs ise 3 tane kullan ama benden durumun daha iyi ise 1 yada 2 tane kullanabilirsin. bana daha önce başka bir doktor günde 1 tane 1 ay kullandırmıştı ancak hiç bir faydası olmadı bakalım inşallah 3 tanenin faydası olur.[
birşey daha sormak isdiyorum ben 2 gündür 1 tane hap atıyorum ama korkunç başağrım var acaba ilacdanmıdır sizde de böyle oldummu

CANIM BEN DAHA KULLANMAYA BAŞLAMADIM. 2 HAFTA SONRA KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM. DOKTORUM BANA GÖGÜS AĞRIN OLABİLİR BİDE AÇ KARNINA ALIRSAN MİDE BULANTISI YAPAR DEDİ BAŞKA BELİRTİDEN BAHSETMEDİ

Back
X