Biesteron dhea kullananlar

bende ilacı kullanmaya başladım yeni aldım yanlız burdaki bazı arkadaşlar 3 tane hap alıyoruz demişler ama ilacı kullanma talimatında benim ilaç sanırım 15 mg ilk başlangıçta 5 mg başlanmalı enfazla 15 mg devam etmeli diyor acaba benim aldığım ilaçın tozumu fazla
Sissemcim bana doktor hic ilacin gramini falan belirtmedi.direk adini verdi ve ayni anda uc tane iciyorum.bi yan etkisi olmadi.zaten uzun sureli kullanimda yan etkiler ortaya cikiyomus.ama tabii 1 yil araliksiz ilaci kullanip hic sorun yasamayanlar da var.buyuk bi sorun yasayacagini dusunmuyorum..

Sissemcim bana doktor hic ilacin gramini falan belirtmedi.direk adini verdi ve ayni anda uc tane iciyorum.bi yan etkisi olmadi.zaten uzun sureli kullanimda yan etkiler ortaya cikiyomus.ama tabii 1 yil araliksiz ilaci kullanip hic sorun yasamayanlar da var.buyuk bi sorun yasayacagini dusunmuyorum..
cevapladığın için teşekürler ben biraz stresde yapdım sanırım ama ilacı kullanıyorum 1 hapla başlayacağım zamanla artıracagım içimden bir hisde bu ilacın çok faydasını göreceğiz gibi geliyor öyle his ediyorum umarım buradan birbirimize artık bebişlerimiz için yazılar yazarız

cevapladığın için teşekürler ben biraz stresde yapdım sanırım ama ilacı kullanıyorum 1 hapla başlayacağım zamanla artıracagım içimden bir hisde bu ilacın çok faydasını göreceğiz gibi geliyor öyle his ediyorum umarım buradan birbirimize artık bebişlerimiz için yazılar yazarız
Rica ederim canm.valla ben de aynen senin gibi hissediyorum.insallah gorucez faydasini.sen sakin stres yapma.hersey yolunda gidecek insallah:KK66:

Banada herbiri 50 mg olan haplardan gunde 3 defa almam gerektigini soyledi doktor. Sizce bu acayip yuksek degilmi? Bukadar yuksek kullanan varmi?

yan etki yaşamadım faydası olduğuna inanıyorum. sayı çok artmasa da 1 den 2 ye çıktı teoride 2 katı :) kalitesi arttı bence. :KK66:
Sagolasin!! Bende baslayacagim 3 ay diyorlar kullanim icin ama benim yas ileri oldugu icin dogrusu onumuzdeki ay tedaviyede baslayacagim acaba bukadar surede fayda olurmu bakalim..

ben de yaklaşık iki ay kullandım.:KK66:
merhabalar öncelikle hamilesiniz galiba tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşlah, bende biesteron dhea kullanıyorum 25 mg den. 1 kutu bitti şuan 2. kutudayım. herhanhgi bir yan etki yaşamadım. günde 3 adet kullanmamı istedi doktorum ilk kutuyu günde 2 kere şeklinde kullandım ama 2. kutudan itibaren günde 3 tane kullanmaya başladım. bana biraz anlatırmısınz ne gibi faydası oldu kalitesi nasıl değişti.

merhabalar öncelikle hamilesiniz galiba tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşlah, bende biesteron dhea kullanıyorum 25 mg den. 1 kutu bitti şuan 2. kutudayım. herhanhgi bir yan etki yaşamadım. günde 3 adet kullanmamı isteditedavisi 3um ilk kutuyu günde 2 kere şeklinde kullandım ama 2. kutudan itibaren günde 3 tane kullanmaya başladım. bana biraz anlatırmısınz ne gibi faydası oldu kalitesi nasıl değişti.
Amin Allahim hepimize yasatsin insallah evladimizi kucagimiza almayi. Sadece dhea mi ise yaradi yoksa ari sutu bal polen kullandim onun da etkisi var mi bilmiyorum. Ama bu ilacla ilgili cok fqzla arastirma var. Ilk tedavimde tek yumurta olgunlasmadi dollenme bile yapmaya gerek duymadilar. Ikinci tedavide 3 yumurta ikisi dollendi. Tek kese gorduk. Dheanin yaninda quenzim q10 kullandim incir yedim vs. Toplu bir sekilde yarari oldu. Embriyola a kaliteydi hamdolsun. Benim yasadiklarim bunlar. Tabii ki drlar daha iyi bilir ;)

Amin Allahim hepimize yasatsin insallah evladimizi kucagimiza almayi. Sadece dhea mi ise yaradi yoksa ari sutu bal polen kullandim onun da etkisi var mi bilmiyorum. Ama bu ilacla ilgili cok fqzla arastirma var. Ilk tedavimde tek yumurta olgunlasmadi dollenme bile yapmaya gerek duymadilar. Ikinci tedavide 3 yumurta ikisi dollendi. Tek kese gorduk. Dheanin yaninda quenzim q10 kullandim incir yedim vs. Toplu bir sekilde yarari oldu. Embriyola a kaliteydi hamdolsun. Benim yasadiklarim bunlar. Tabii ki drlar daha iyi bilir :KK66:
hayırlısı bakalım benim tedavim haziranda bende quenzim ve q10 u ne zaman kullanmaya başlayayım. tedaviye başladığım ay mı kullanmam gerek yoksa öncesinde mi? bebeğinizi Allah bağışlasın bende bir tane kızım var. 2. için uğraşıyorum

hayırlısı bakalım benim tedavim haziranda bende quenzim ve q10 u ne zaman kullanmaya başlayayım. tedaviye başladığım ay mı kullanmam gerek yoksa öncesinde mi? bebeğinizi Allah bağışlasın bende bir tane kızım var. 2. için uğraşıyorum
canım benim malesef boş gebelik oldu benim hayırlısı böyleymiş ben de haziranda tekrar tedaviye başlayacağım şimdiden başladım biesteron ve q10 e . bu defa önce göbüşümde sağlıklı sağlıklı hareketlerini sonra da kucağımda tekmelerini hissederim inşallah ;)

canım benim malesef boş gebelik oldu benim hayırlısı böyleymiş ben de haziranda tekrar tedaviye başlayacağım şimdiden başladım biesteron ve q10 e . bu defa önce göbüşümde sağlıklı sağlıklı hareketlerini sonra da kucağımda tekmelerini hissederim inşallah :KK66:

Bos gebelik denen olay. Hani keseyi goruyoruz ama embriyo gelismiyor seklindemi? Benimde basima geldi en son bu. Cok garip birsey gebelik testi bayagi yuksek cikmisti. Ama 6.haftada kese iyi gozukmesine ragmen gelisme yoktu iceride... Bende DHEA kullanmaya basladim 1 aydir. Ama bana cok gibi geliyor. 50 mg gunde uc kez cok degilmi sizce?

bende ilacı kullanmaya başladım yeni aldım yanlız burdaki bazı arkadaşlar 3 tane hap alıyoruz demişler ama ilacı kullanma talimatında benim ilaç sanırım 15 mg ilk başlangıçta 5 mg başlanmalı enfazla 15 mg devam etmeli diyor acaba benim aldığım ilaçın tozumu fazla

ooo senin dozun dusuk bile. bana doktor 25mg'lik olan haplardan ikiser tane gunde uc kere kullan dedi. bir baska doktor 75 gr gunde 3 demisti. Simdi bakiyorumda bu forumda en fazla kullananan benim galiba?

bana neden doktorum vermiyor bu biesteronu anlamıyorum. kaç defa sordum. hayır diyor. kafayı yicem. fsh yüksek amh düşük, yumurta rezervi az hala ısrar ediyolar. madem işe yarıyor ver kullanalım de mi
doktorlarin hepsi farkli. vallahi senin kosullarindan DHEA'dan bayagi yararlanirsin gibi aslinda.

Bos gebelik denen olay. Hani keseyi goruyoruz ama embriyo gelismiyor seklindemi? Benimde basima geldi en son bu. Cok garip birsey gebelik testi bayagi yuksek cikmisti. Ama 6.haftada kese iyi gozukmesine ragmen gelisme yoktu iceride... Bende DHEA kullanmaya basladim 1 aydir. Ama bana cok gibi geliyor. 50 mg gunde uc kez cok degilmi sizce?
kızlar bu dhea ilaç mı benim de dhea-s horöonum baya yüksekti bu ,lacın bu hormonla ilgisi var mı?

Evet canim aynen oyle durum. Bana da 50 mg fazla geliyordu 25 e dusurdum daha rahat oluyor.

canım benim malesef boş gebelik oldu benim hayırlısı böyleymiş ben de haziranda tekrar tedaviye başlayacağım şimdiden başladım biesteron ve q10 e . bu defa önce göbüşümde sağlıklı sağlıklı hareketlerini sonra da kucağımda tekmelerini hissederim inşallah :KK66:
inşallah canım. bende haziranda başlıyorum inşallah. q10 u nereden alıyorsun fiyatı nedir?
papyonkilikli papyonkilikli canım bana da doktorum 3 tane 25 mg verdi

Back
X