- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi kuzununannesi
canım gnc den aldım dr onu tavsiye etti. 3 kutu 100 mg 200
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmus. bende 1 ay oldu. baslayali.verdiler bacım verdiler. 2-3 aydır kullanıyorum
25 mg gunde 3 kere seklinde mi devam etmeye basladin?Evet canim aynen oyle durum. Bana da 50 mg fazla geliyordu 25 e dusurdum daha rahat oluyor.
inşallah canım. bende haziranda başlıyorum inşallah. q10 u nereden alıyorsun fiyatı nedir?
papyonkilikli canım bana da doktorum 3 tane 25 mg verdi
bende şubatın sonunda başladım doktorum 4 ay kullanmamı istedi bende bu yüzden haziran 22 gibi adet olacağım kendimi o zamana hazırladım. ramazana denk geliyor ama izin almamın en kolay zamanı o zaman inşallah sonuç alırızbende mayis yada haziran diye bakiyorum. biesterin martta basladim. bayagi bir faydasini gordum. acaba 1 ay daha beklesem daha iyimi olur?? Bir yandan da yas basini aldi gitti bende. acelede etsem iyi olacak ama? karar veremedim simdi..
inşallah canım. bende haziranda başlıyorum inşallah. q10 u nereden alıyorsun fiyatı nedir?
q10 foreverdan aldım kutusu 50 tl içinde 30 kullanımlık poşet var.
iyi olmus. bende 1 ay oldu. baslayali.
evet canım günde 75 mg şeklinde alıyorum. tedaviye başladım ama yumurtalarım büyümüyo ne yapıcam bilmiyorum.25 mg gunde 3 kere seklinde mi devam etmeye basladin?
evet canım aynen öyle. nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yaptı 50 mg 25 mg bunu yaşamıyorum.25 mg gunde 3 kere seklinde mi devam etmeye basladin?
evet canım günde 75 mg şeklinde alıyorum. tedaviye başladım ama yumurtalarım büyümüyo ne yapıcam bilmiyorum.
Canım ilk defa başıma geldi. Tedavi iptal oldu. Muhtemelen yüksek fsh tanahh sebeb nedir acaba? daha once boyle birsey basina geldimi hic? nu DHEA'dan sonrami ilk deneyiminde boyle oldu? Bende bayagi yuksek dozda DHEA kullandim bir 1 ay kadar simdi azaltacagim bayagi bir.
Canım ilk defa başıma geldi. Tedavi iptal oldu. Muhtemelen yüksek fsh tan
Gecmis olsun arkadasim. Ben DHEA cok iyi seyler duyuyorken ote yandan yan etkileri konusunda da bayagi degisik seyler duyuyorum. Ben bayagui yuksek dozda basladim. Bu yuzden adetlerim 3 hafta da bir olmaya basladi. Yani buda bende hic olmayan birseydi.. Bana cok garip geldi mesela. Bende bu degisikligi bu ilaca bagladim. Sacda dokulme yapti bende mesela. Umarim derde sifa olur zarardan ziyade. Ama denemek zorundayim ne yapabilirim ki? Sen biraktinmi kullanmayi? Ben azalttim dozu artik.
canım geçmiş olsun Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah. dheayı kaç ay kaç kutu kullandın canım. fsh değerin kaç? yaşın kaç?Canım ilk defa başıma geldi. Tedavi iptal oldu. Muhtemelen yüksek fsh tan
canım ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. haziran 26 ya kadarda kullanacağım. 25 mg 60 lık biesteron kullanıyorum. çok şükür hiç bir yan etkisine rastlamadım. günde 3 tane alıyorum. ne kilo yaptı, ne göğüs ağrısı . adetlerimde her zamanki gibi aynı gününde geliyor. belki nedeni farklı olabilir hava değişimi olabilir. stres yapıyorsun olabilir.Gecmis olsun arkadasim. Ben DHEA cok iyi seyler duyuyorken ote yandan yan etkileri konusunda da bayagi degisik seyler duyuyorum. Ben bayagui yuksek dozda basladim. Bu yuzden adetlerim 3 hafta da bir olmaya basladi. Yani buda bende hic olmayan birseydi.. Bana cok garip geldi mesela. Bende bu degisikligi bu ilaca bagladim. Sacda dokulme yapti bende mesela. Umarim derde sifa olur zarardan ziyade. Ama denemek zorundayim ne yapabilirim ki? Sen biraktinmi kullanmayi? Ben azalttim dozu artik.
canım geçmiş olsun Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah. dheayı kaç ay kaç kutu kullandın canım. fsh değerin kaç? yaşın kaç?
canım ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. haziran 26 ya kadarda kullanacağım. 25 mg 60 lık biesteron kullanıyorum. çok şükür hiç bir yan etkisine rastlamadım. günde 3 tane alıyorum. ne kilo yaptı, ne göğüs ağrısı . adetlerimde her zamanki gibi aynı gününde geliyor. belki nedeni farklı olabilir hava değişimi olabilir. stres yapıyorsun olabilir.
dheayı bence kullanmadan doktoruna danış başka ilaçlarla yan tesir yapabilir. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. erken doğum nedeni ne acaba rahim ağzı yetmezliği ile ilgili muayene oldun mu? Rabbim nasip etsin inşallah fsh ın yaşına göre çok yüksek değil. ben 22 yaşında karşılaştım fsh ile o zaman bile 13 tü. şu zaman zarfında 4-5 sene de çok şükür fazla yükselmesede aralık ayında negatif sonuç aldım. temmuzda yeniden tedavim var. inşallah 2. çocuğuma sahip olurumSlm kizlar benim 5.01.2015 tranferim yapildi. 08,05.2015 erken dogum ile gebrligim sonlandi. Tup bebekti. Daha once yaptirdigim tup bebegim tutmamis ve ordaki dr. Resverstrol onermisti. Simdi 6 ay sonra yeniden tup bebege gidecegim. Resveratrol tekrar kullanacagim. Dhea baslayim diyorum. Yumurta rezervim zaten dusuk. Fsh 10.4 yas 39 6 aylik zamanda iyice azalmasindan korktugumdan. Recete ile satilmiyor umarim yan etkisi olmaz
çok üzüldüm canım. 3 kutu kullanmışsın aslında. Rabbim nasip eder inşallah. ben tedaviye başladığımda 6-7 kutu 60 lık kullanmış olacağım. Allahtan hayırlısıamin canım inşallah.
dheayı ben 100 lük alıyorum 100 adet yani. . 2 kutu 100 lük yarım kutu da 60 lık kullandım. fsh 29![]()
doz yüksek olabilir canım ben 25 lik günde 3 tane kullanıyorum. öyle bariz bir etki görmedim. Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah.Belki dediklerin hepsi olabilir. Ama kullandigim dozda bayagi yuksekdi. Belki ondan olmustur diyorum. Simdi biraktim. Az dozda sonra tekrar baslayacagim galiba.