Biev'in çeyiz setini alan var mı? memnunmusunuz?

Ege

izmir delisi
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
167
0
116
İzmir
biev de çok fazla seçenke var yemek takımlarına bayıldım ama yinede tereddütdeyim çünkü kullanan ve tavsiye eden kimseyi duymadım.. kullananlar varmı?

seçenek şansım çok.. beğendiğim bikaç model bunlar fikirleriniz nedir?:sm_confused::sm_confused:

Eklentiler

• $bievvv.webp
    $bievvv.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 336
  • $bievv.webp
    $bievv.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 166
  • $biev.webp
    $biev.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 232
  • $bievvvv.webp
    $bievvvv.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 162
bence en sondaki hariç seçtiklerinin hepsi çok güzel. Ancak kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok canım.

teşekkürler canm.. aslnda okadar çok çeşit var ki bugün mağazasındaydım biev in hepsi de çok asil ve şık duruyorlardı hepsine bayıldım diyebilirim. yemek takımı, tencere seti günlük yemek takımı, çatal bıçak seti hepsi toplam 1300 tl.idi. fiyat da uygun geldi ama kafamdaki tek soru hiç tavsiye edilen bi marka olarak duymamak.. kullanan birileriyle de karşılaşmadım.. neyse bikaç gün içinde kampanya biticek o bitmeden biraz daha beklyim kullananları bi arıyım:D

gerçekten çook uygunmuş fiyatı. "çeyizimiz için biz neler aldık" bölümüne aç bence bu konuyu. oraya daha çok giren oluyor. ve kızlar oldukça bilgili bu konularda :)

cnm bende internet sitesinde bakmıştım çok şık modern ürünleri var aslına bakarsan kalitelide görünüo ama bende henüz bişey almadım oradan

teşekkürler yorumlar için kızlar.. yusum dediğin gibi birde oraya açayım bu konuyu çünkü 2-3 gün içinde alıcam kampanya bitmeden bilgi edineyim...

ben de baharat seti aldım canım. ama bilmiyorum kalitesini daha kullanmadım

ben 2. ile 3. beğendim ama yinede siz bilirsiniz

evet bende çok beğeniyorum o modelleri. hemen alıcam fakat bikaç kullanandan fikir alabilsem..

ben yemek takımını aldım. çok memnun kaldım. hatta bir tabağım kırıldı, hemen yenisiyle değiştirdiler

takımlar sahane shop magazasını da gordum ıcıne bakmadım
netten baktım bılmıyorum ama guzel gorunuyorlar? deneye n var mıdır kı
cin malı mı bır de.
fıyatları da cok uygun şık da duruyorlar..

sonunda aldım ve oh iyi ki de almışım diyorum durup durup çıkarıyorum ve bakıyorum takımıma okadar güzel ve asil duruyolar ki.. dışarda ve netteki araştırmalarımdan da kalitesinin gayet iyi olduğuna emin olup gittim ve aldım.. bence sizlerde modelleri yakından inceleyin diğer markalarla arasnda nasıl fark olduğunu görürsünz bayanlar:):):teytey:

bi ev de bone china yazısı sadce bir yanıltma onu gören herkes çin malı diyor aslında sıkıştırılmış porselen demek bone china kemik tozundan yapılmış çok daha sağlam porselendir.. bu söylenti almış başını gidiyor buarada garantisi yemek takımı 25 yıl çatal bıçak ve baharatlılar 50 yıl.. tabi yinede size kalmış ama ben çok araştırdım ve kesnlikle kalitesine güvenerek aldım.. tabi ki tercih sizin.. :1closedeyes:

bi ev de bone china yazısı sadce bir yanıltma onu gören herkes çin malı diyor aslında sıkıştırılmış porselen demek bone china kemik tozundan yapılmış çok daha sağlam porselendir.. bu söylenti almış başını gidiyor buarada garantisi yemek takımı 25 yıl çatal bıçak ve baharatlılar 50 yıl.. tabi yinede size kalmış ama ben çok araştırdım ve kesnlikle kalitesine güvenerek aldım.. tabi ki tercih sizin.. :1closedeyes:

hangı modelını ne kadara aldın şekerım? nettekı fıyatlar mı?

canım ramazan kampanyasını uzatmışlardı son gününe denk getirip aldım 745 tl olan yemek takımını kampanyadan 625 tl 'ye aldım. kahvaltı seti yine aynı fiyattı netteki ile.. baharatlıklar okadar uygun ki kesnlikle tavsiye ederim.. ben yemek takımı kahvaltı seti baharatlıklar cezve seti ekmeklik, yemek takımına ilave suplalar, kadeh takımları falan doldurdum akla gelebilecek mutfak gereçleriyle hepsi de içime sindi fazlasıyla ben kesnlikle tavsiye ediorum... fiyatları da kalitesine göre gayet makul.. yemek takımımla kahvaltı setini ekledim canm bakarsın..

Eklentiler

• $DAK-DIAMOND%20141.webp
    $DAK-DIAMOND%20141.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $brh002_genel_kare%20SONN_1.webp
    $brh002_genel_kare%20SONN_1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 2.566
süper olmuş bu konu
bu gün biev mağazasına uğrayıp gezicem, netten çok hoş modeller beğendim ama nerede mağazası olduğunu bilmiyodum şimdide onu araştırdım benim jumboda bernardoda filan beğendiğim modellerin benzerleri çok daha uygun fiyatlı bievde
bir de gidip göreyim.

Güle güle kullan ege.
Biev'in ürünlerini ben de çok beğeniyorum ama aynı senin gibi güvenemiyordum. Senin sözlerinle biraz içim rahatladı sanki sağol opuyorumnanaktan
Bu aralarda Biev'in ikinci ürüne %50 indirim kampanyası var. Ben de yemek tk+çatal kaşık bıçak tk almak istiyorum. ıkincisi %50 indirimli olunca baya uygun oluyor fiyat ;)

Kızlar Biev'in 2.nci ürüne %50 indirim kampanyasından faydalanmayı düşünüyorum. Ama acele karar vermek de istemiyorum. Bana fikir verir misiniz?

12 kişilik yemek tk. (522 TL)
why005_kare_genel.jpg

12 kişilik ÇKB Tk. (490 TL)

522 TL lik yemek tk ile 490 TL lik ÇKB tk alınca, 490 TL olan %50 indirimle 245 TL'ye gelecek.
Yani ikisi birlikte 767 TL olacak. Sizce fiyat ve modeller nasıl? Fikirlerinizi bekliyorum.

Back
X