Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vallahi çok hoş modeller alıp kullancak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun bende kadeh almak istiyorum set halinde tabi bardaklar sürahiler falan fiyatları konusunda bilgisi olan varmı acaba
biev'de şuanda devam eden çeyiz kampanyaları var mı acaba?son olarak gidipte bakan arkadaşlar var mı? ben izmire gidince bernardo ve biev arasında gezip durucam heralde:>karar veremiyorum.netten de kampanyalar net olarak yazmıyor.sadece sizden haberler alabiliyorum.bilmiyorumkismile
biev'de şuanda devam eden çeyiz kampanyaları var mı acaba?son olarak gidipte bakan arkadaşlar var mı? ben izmire gidince bernardo ve biev arasında gezip durucam heralde:>karar veremiyorum.netten de kampanyalar net olarak yazmıyor.sadece sizden haberler alabiliyorum.bilmiyorumkismile
Bu kadarmıymış?Ama kaliteyi düşününce değer heralde!
Llütfen Biev'den alışveriş yapıp da, memnun kalmayan biri varsa ya da böyle birini tanıyan yazsın...Geç olmadan öğrenelima.s
Bende bievı gezdım cok hos modeller var gercekten ozellıkle kare porselen aryıpta uygun fıyata arayanlar ıcın seceneklerı cok porselen takımı ve catal bıcak takımı alanlara tencere takımı ve cezve setı hedıyeymıs ya da her 100 tl lık alısverıse 25 lıralık hedıye cekıyle ıstedıklerınızı alabılırsınız dedıler soyle bır hesap ettgımde %10 luk ıskontayla yemek takımı catal bıcak takımı tencere gunluk yemek takımı cezve setı caydanlık yok 1.260 gıbı bır fıyata gelıyor biev hakkında goruslere ıhtıyacım var biev çin malı fln degıl umarım mrk edıyorum kullanan arkadaslardanda tavsıye beklıyorum
Ben bıevden hıç ceyz almadım cnm evtekstilibul.comu onerırım sana ben hep ordan alıyorum seçım şansın çok .. bırde aldıgın urun ertesı gun kapında oluyor gır bı bak