Big Brother Türkiye !

şu gülşeni yasinden kıskanan hüngür sümük ağlayan hangisiydi ya bu kadar anormal bişey olmaz

idilde çok gıcık
idil zaten ünlü olucam diye kendını paralıyor
madem kızın arkasından kan davasına devırecektın olayı, neden insan numarası yapıp muhabbet ettın dımı?
bende böyle tipleri sevmıyorum. hoşlanmıyorsan yüz verme
görme o kişiyi.

şimdiden milliyette boy göstermiş zaten, idilden nefes kesen havuz şov falan diye

öyleydi galiba gülşenle yasini sohbet ederken görüp kıskançlık krizine girip ağlamıştı, sanırsın yasin sevgiliside
o da aşk stratejısını denemek ıstedı herhal
şimdi de diyor kı '' unuttum onu, aklımda başka biri var''
kim acaba? demir olmasın

öylemiymiş valla senin kadar sıkı takip etmiyorum canım beyim pislik yapıyor, izlicek başka bişey yokmu diye
izliyorum ben
tv de başka bişi olmuyor o saatlerde. bir de netten takıp edeyım dedım 7/24 canlı yayın var. laptoptan izlemem zaten. uzanırken tvden ızlıyordum, ama takılmaya basladıgı için ızleyemıyorum online yayını
tv de zaten bır başlıyor 3-4 saat devam

ay demin final tekrarı vardır dün izlememiştim izleyim dedim, gökçenin yapmacık tavırlarına ve ottan moktan ağlamasına katlanamayarak zapladım, tahammül edilebilir bişey değil yani bu gökçen, evlat olsa sevilmez kategorisinde

ay acaba numaramı yapıyordu mümkün mü böyle bişey

pek sanmıyorum ya. discovery'de bi belgeselde gece kalkıp yemek yiyen ve sabah kalktığında hatırlamayan birini göstermişlerdi. gizli kamerayla kendini izletmişlerdi :) psikolojik bir bozukluk işte

burnundan konusuyor
bana mı öyle geldı acaba? şu saçma sapan hareketlerı olmasa aslında fena kız degıl de, işte davranısları çok itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…