- Emoji Skoru
- 7.128
- Puanlar
- 163
hareketsizlik?yavaş metabolizma?Ben de çeyrek porsiyon yiyorum kilo alıyorum. Nasssı oluyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hareketsizlik?yavaş metabolizma?Ben de çeyrek porsiyon yiyorum kilo alıyorum. Nasssı oluyo?
Kız ben kocanın kuyruğuna takılıp gelcem ekimde. O toplantıdayken sana kaçayım mı?
Ayakustu bulusuyolarr!napalim gunu birlik biletmi arayalim simdi mersine?bende gelirim ha o günü haber ederseniz
Bizde burda eppek yirizEnee ne güzel olur ya.
Hakket lohakketmi loben çok gelirim mersine
bi kerebiç yermiyiz
![]()
Kız ben kocanın kuyruğuna takılıp gelcem ekimde. O toplantıdayken sana kaçayım mı?
Bence yaşın 30a dayanması. Ne dersin? Kilo almak için uğraşırdım kız eskiden.hareketsizlik?yavaş metabolizma?![]()
z Hatırladım senı genlıkcıydın bdv de ter kokusu bıktım demıstın dımıMersine gelirsen ugra bana :) carsida tükkanim var. Gelünlükçüyüm![]()
Hakket lokünefeci Emin`e cok yakinim. Kunefeciye de gideruk
Kac gel gulüm
Cok yalnizim burda ben kimsem yokailem arkadaslarim İstanbul da. O yuzden foruma sardım nedeyim kendimimi pıçahlayayim
![]()
Bence mantıklı.Ayakustu bulusuyolarr!napalim gunu birlik biletmi arayalim simdi mersine?
Metabolizma efsane bende hipertroidi amma velakin bir bogazi tutamama bir aclik bir dur durak bilmeme halihareketsizlik?yavaş metabolizma?![]()
valla veren veriyo,ne teyzeler gördüm bir yılda tığ gibi olan..Bence yaşın 30a dayanması. Ne dersin? Kilo almak için uğraşırdım kız eskiden.
Bence mantıklı.
Tamam tarih belli olsun haberedeyim ben size.@Sephora85 gelirim bende tantuni üstüne künefe tey tey tey
Evet o bendim. Asil amac dikkat cekmektiKı
z Hatırladım senı genlıkcıydın bdv de ter kokusu bıktım demıstın dımı
Ya eski erkek arkadasim adanaliydi sunun icin birbirimizi yedik iki yil.oralara kadar geldim de yemeden dondum.yi-ye-memBB koymadıgı için ben koyuyorum bu saatte anca şırdan yenir canlar
![]()
Bende de bi görümce var gerçi 54ünü sürüyor 36 beden. İki de çocuk boyu kadarvalla veren veriyo,ne teyzeler gördüm bir yılda tığ gibi olan..
Nereye kadarekimde buluşuyoruz mersindegelirse ekime gelmezse.....
![]()
nası bişiy tadı nasılYa eski erkek arkadasim adanaliydi sunun icin birbirimizi yedik iki yil.oralara kadar geldim de yemeden dondum.yi-ye-mem