kiz ben bekarimTabiki oyle olsa evlilik diye bisey kalmaz ayol.yapabilirsin ciddiyimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz ben bekarimTabiki oyle olsa evlilik diye bisey kalmaz ayol.yapabilirsin ciddiyimmm
kavga ettigimizde cok zevkli oluyor![]()
evet icim kopuyo sanki,tokatta at diyorum,sahiplen benni diye bagiriyorumBence de daha hayvanimsi oluyor![]()
Beyaz kıçım dee,beyaz kıçımmevet icim kopuyo sanki,tokatta at diyorum,sahiplen benni diye bagiriyorum![]()
evet icim kopuyo sanki,tokatta at diyorum,sahiplen benni diye bagiriyorum![]()
yani normalde cok sozumu gecirdigim icin,bu kavga esnasinda gozume cok hasin gorunuyor,o zaman benim libidolar tavandabunu yaşayan tek ben değilmişim demek ki
kavga da etsek ille o iş olucak![]()
E olsun ha bekar ha evli iliski diye bisey olmazdi diyeyim o vakittkiz ben bekarimama ciddi dusunuyoruz
hehehe
yani normalde cok sozumu gecirdigim icin,bu kavga esnasinda gozume cok hasin gorunuyor,o zaman benim libidolar tavanda![]()
yaprammm diyorumben küfürleşmeyi de seviyorum daha çok zevk veriyo![]()
Ahahahhahahahahahajajjajajajajajajjahahahahhahahajaa yaaaa!ahahahahahahhahahayaprammm diyorum![]()
yaprammm diyorum![]()
bu konu cinselliğe taşınırsa sadece just girebilir biliyosunuz dimi.![]()
araba kullanirken biriyle kapisiyorsa o an uzerine atlayasim geliyordimi ya daha erkeksi hele böyle futbol voleybol oynayınca terliyo ya uff![]()
gidiyom ben.yoo 4just da girebilir biskrem de hihoho
a
araba kullanirken biriyle kapisiyorsa o an uzerine atlayasim geliyorama sahilde guneslendigi an gozumde dusuyo benimki
Seninnn kopeginmiii vaaaaarrr
gidiyom ben.![]()
Hic yoktan essegin aklina karpuz kabugu dusurdunuz!valla fena oldum çok konuştuk![]()