- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu müzikle striptiz iyi gidiyor perso hatırladın mı beraber hazırlamıştık
bi hafta çalıştıydım yiminle![]()
just yaptıı.Bi yemek yiyim dedim fantaziler havada uçuşmuş ben yokken cıxx yani![]()
KK nın sapığı benim çekilin ulennn nerde bizim just gösterin nerdeeejust yaptıı.![]()
Kız biski istanbula mı kaçtıngce 00.00 gosterince ben gelicem,geldigimde bol fantazili muhbbetler bekliyorum sizden..
ah istanbulu izlemeye gidiyorum.
yok kiz ulan istanbulu izlicemde oda ozetmisKız biski istanbula mı kaçtın![]()
Hahahah çok iyi yaa napıyosun görüşmeyeliiyok kiz ulan istanbulu izlicemde oda ozetmis![]()
can sikintisi kusum ya,okulda bitti subati bekliyorum dort gozleHahahah çok iyi yaa napıyosun görüşmeyelii![]()
İyiyim tatlım ömür boyu tatile adadım kendimi geziyoruz aşkitellamla ondan yanican sikintisi kusum ya,okulda bitti subati bekliyorum dort gozle
sen nasilsin cidden hic karsilasmiyoruz![]()
new york'a egitime gidecegim,hedefim the walking deadİyiyim tatlım ömür boyu tatile adadım kendimi geziyoruz aşkitellamla ondan yani
Şubatta noluyo kii![]()
new york'a egitime gidecegim,hedefim the walking dead
oh gez gez bizde gezeriz insallah bir gun![]()
dogasi cok guzwl,bende gidip geri donmeme tarafiyim,zaten cevremdekilerde ayni seyi soyluyor bakalim.İyi bakalım başarılar sana oraya yerleşirsen 1 2 yıl içinde L.Angels a yerleşicez bizde paslaşırız![]()