- Emoji Skoru
- 36.017
- Puanlar
- 598
arkadaşlar ezgişde bi arkadaşlar var tövbeler olsun şimdiden cünüp oldum
![]()
Nerde nan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ezgişde bi arkadaşlar var tövbeler olsun şimdiden cünüp oldum
![]()
dımı ben omrumu neyle olduruyom dıosundurböyle cicileri görünce daha hızlı boşanasım geliyor![]()
ohaa adonıslerı de varmıydı![]()
Nerde nanbeni de eklesin instagram arkadaşım o benim
herüflere bakmıcam herıld
![]()
dımı ben omrumu neyle olduruyom dıosundur![]()
ellerini koymuş oraya göremiyom![]()
Hakkaten var ama ondan bitane var o ozel parcayida just icin ayirdim kuzulaaarohaa adonıslerı de varmıydı![]()
yası yasına tıpı tıpıne daha nevalla çocuğun instagram adını bile biliyomyazıyo tepede
valla didim anam böyle benden 4 yaş büyük çıtırezgi de biliyomuş zevkimi
![]()
valla çocuğun instagram adını bile biliyomyazıyo tepede
valla didim anam böyle benden 4 yaş büyük çıtırezgi de biliyomuş zevkimi
![]()
Otur oturdugun yerde kocana ispiklerim seniEller ordaysa sen de başka yere bak orası boştur![]()
bana da anca kemıklerı atınHakkaten var ama ondan bitane var o ozel parcayida just icin ayirdim kuzulaaar
Otur oturdugun yerde kocana ispiklerim seni
Ben aldatmiyom anam bacim justa araci oluyorum.cocugun fotosunu attim burdan ozelden.eklemedi kimse kimseyi panik yapmaNomıssız beni kimlerle aldatıyon yakaladım![]()
nıye onun hakkı yokmuOtur oturdugun yerde kocana ispiklerim seni
bana da anca kemıklerı atın![]()
Eller ordaysa sen de başka yere bak orası boştur![]()
Feysçük mü orası ?![]()
Ben aldatmiyom anam bacim justa araci oluyorum.cocugun fotosunu attim burdan ozelden.eklemedi kimse kimseyi panik yapmaDislanmadin yani vive sakiiin
Onun kocasi var o yuzden hakki yok ve istersen yanlis anla ben senin kadin oldugunu dusunmuyorumnıye onun hakkı yokmu
Ben aldatmiyom anam bacim justa araci oluyorum.cocugun fotosunu attim burdan ozelden.eklemedi kimse kimseyi panik yapmaDislanmadin yani vive sakiiin
ahahah kapıda bekliyor bu da kız kedi gibi kıyamam
aynen baktım baktım şortunasola yatmış galiba biraz
zapıklaştım iyice
![]()
kolay mı lan 1 sene erkeksız olmakahahah kapıda bekliyor bu da kız kedi gibi kıyamam
aynen baktım baktım şortunasola yatmış galiba biraz
zapıklaştım iyice
![]()