- Emoji Skoru
- 36.017
- Puanlar
- 598
Aynen handos.hepsini kahretsin allah.pislik seyler.huzur birakmadilar
Tünaydın esgişş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen handos.hepsini kahretsin allah.pislik seyler.huzur birakmadilar
Erken yat erken gecenin bi saatlerine kadar fink atiyosun burdaaa.hiiiiii6 da kalkmaktan nefret ediyorummmmmmmmm![]()
Ben de bazen 6 bazen 5 bucukta kalkıyorum ama o saatler saabah değil,igrençsaatler onlar6 da kalkıyom benöğlen yemeği yerim az sonra
![]()
Erken yat erken gecenin bi saatlerine kadar fink atiyosun burdaaa.hiiiiii![]()
Ben de bazen 6 bazen 5 bucukta kalkıyorum ama o saatler saabah değil,igrençsaatler onlar![]()
Hava karanlık oluyorKarga pkunu yemiyor o derece iğrenç![]()
Hava karanlık oluyor![]()
Gotham city gayet havalı bi kereGotham city gibi oluyor her yer sisli, puslu![]()
Bizde seni seviyoz kusum ama senin kocan vaaaar,isin vaaaar.olmazz cissHerüfüm de kızdı zaten film izleyelim dedi dünSeviyorum sizi napıyım ha napiyim sevmek suç mu ?
![]()
Bizde seni seviyoz kusum ama senin kocan vaaaar,isin vaaaar.olmazz ciss
NolduuuCok hastayiiimmmm![]()
Yatağa yayıl takıl burda uyuyamıyosan.iş falan yapma sakın bugünYaaa cok fenayim.4muydu 5miydi neydi uyandim.kustum cok midem resmen agriyo.burnum akiyo.basim cok agriyo.yatip dinlenemiyorumda kemiklerim agriyo resmennnn![]()
Yaaa cok fenayim.4muydu 5miydi neydi uyandim.kustum cok midem resmen agriyo.burnum akiyo.basim cok agriyo.yatip dinlenemiyorumda kemiklerim agriyo resmennnn![]()
Asafı pepeeye alıstır çocuklar onu izleyince hipnotize oluyoerSiskooanne .!.:Ya asklarim coklu alinti yapamiyorum.yatamiyorum iste bebi var.esktra bisey yapmiyorum zaten ama yemegi var,oyunu var.3-5 adim yurumeye basladi hep ayakta.pesindeyim devamli.yinede iyiki var ama cok yorgunumİctim handos ikisinideeee