- Emoji Skoru
- 7.128
- Puanlar
- 163
aynen neden burda konuşmuyoruzNiye kimse yok bugüünn
kırk yılda bir giriyorum kimse yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen neden burda konuşmuyoruzNiye kimse yok bugüünn
kırk yılda bir giriyorum kimse yok![]()
kimse yok ki bebeğimaynen neden burda konuşmuyoruz![]()
asafın yerinde olmak isterdimmne çok uyuyo la asaf
bebek gerçi normal![]()
senin gibi gecenin körüne kadar oturcak mıydıne çok uyuyo la asaf
bebek gerçi normal![]()
laraaa just enharbi kız nerdesiniz viviş banlı zaten
sen yoktun ama ben ezgiyi styalkladım o vardı ama yazmadı,trip atardım ama atamayacak kadar yorgunumburdayım ya işte kör mün![]()
Ya agzini yirtarim girdikce yazdim bikere.sen sebismeye gidip bizi birakinca iyi oooh.napiyo seninki onunda icinde kaldi tatil yaziksen yoktun ama ben ezgiyi styalkladım o vardı ama yazmadı,trip atardım ama atamayacak kadar yorgunum![]()
girdikçe buraya da yazsaydınYa agzini yirtarim girdikce yazdim bikere.sen sebismeye gidip bizi birakinca iyi oooh.napiyo seninki onunda icinde kaldi tatil yazik
Yazik kiz adama.sen iyi kazaniyosun minis o zaman dimi?iyi geziyosunuz cunku.ucak biletleri falan pahali.bi kere yandi,italya ayni hafta bura.iyi guc yettiriyosun ayaklarinin ustunde duruyousun massallahgirdikçe buraya da yazsaydın
evet tatiline mıçtım o da çalışmaya başladı![]()
Gel buraya giiizzNe cagirip duruyonu beni sosyal hayatim olmasin mi alla alla![]()
Gel buraya giiizz
sen yoktun ama ben ezgiyi styalkladım o vardı ama yazmadı,trip atardım ama atamayacak kadar yorgunum![]()
kim kimi izlemiyo lön?lan sen beni niye izlemiyon artık![]()