- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Başın sıkışırsa ara![]()
Başlama yine

doğum kontrol hapının hesabını soruyo be![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başın sıkışırsa ara![]()
doğum kontrol hapının hesabını soruyo be![]()
Mesken taraflarıNersi ?
Sende nerdesin ?
Evine baskın yapayım![]()
İste sapığın olayımBaşın sıkışırsa ara![]()
Ya hayir niye bozuyosunki sen psikolojini delimidir nedir?gencsin guzelsin meslegin elinde cocugun yok sevisgensin daha olsun psikologsun ama psikolojin bozuk olsun o kadarya bana depresif şarkı atın![]()
Beni de alıınSiskooanne bacım ben döndükten sonra, görüşelim seninle. Nasıl olsa işsiz olacağım ilk döndüğümde, bir iş bulana kadar vaktim bol
![]()
Mesken taraflarıSen ?
İste sapığın olayım
Hahahaha bu topiğin sapığı benimm hooppMesken taraflarıSen ?
İste sapığın olayım
neden looben izmirde değilim ki![]()
SevişgenYa hayir niye bozuyosunki sen psikolojini delimidir nedir?gencsin guzelsin meslegin elinde cocugun yok sevisgensin daha olsun psikologsun ama psikolojin bozuk olsun o kadar
yaa geyiğe karışmaz mune ablacımm.yorum da yapamıyorum mune bu sefer direk g.tüme pamuk sokcak![]()
Hahahaha bu topiğin sapığı benimm hoopp![]()
Ya hayir niye bozuyosunki sen psikolojini delimidir nedir?gencsin guzelsin meslegin elinde cocugun yok sevisgensin daha olsun psikologsun ama psikolojin bozuk olsun o kadar
yaa geyiğe karışmaz mune ablacımm.![]()
Her türlü meşrubat servisini yaparım dün burda bol keseden çay dağıttımOlur vallahi, mis gibi olur![]()
neden loo
94 numaralı otobüse binince geçiyorum oralardan hep bi gün durakta bekle el salla banaTeleferik :)
amaan zırt,ben sana kaslı birini bulayım da görya boşanıcan da kalp acısı geçicek de birini sevicen de öyle![]()
Ben varim beybi beybiSiskooanne bacım ben döndükten sonra, görüşelim seninle. Nasıl olsa işsiz olacağım ilk döndüğümde, bir iş bulana kadar vaktim bol
![]()
ne zaman gelcenn,evde kocan varsa gidip öldürem mi?dedim ya anamların yanındayım diye onlar emekli olunca taşındı![]()