• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten tatildeyim teli kullanmama gerek yok mailden hallederim işlerimi
eğer bu boşanma davası da tutuşturmazsa bende diyecek söz yok.

just konuna biri yazmış ya benimde düşüncem o yönde.. dilekçe için tutuşsa bile bi süreliğine rol yapar.. dilekçeyi çekince geri eski haline döner gibi geliyor.. offf çok karmaşık ya..

Hele dün yazmıştın ya o beni belimde saçlarımla şortumla sevmişti diye ben koptum orda :cry:
Ya gercekten oyle gorseniz fotolarimizi falan aglarsiniz yani.hani adam hep boyle olsa zaten yollarimiz kesismezdi.

he biz özür dileyecekmişiz folloştan. lafa bak koskoca kadın benim annem gidip özür dileyecek pardon kızımı dövdün ben de sana sert çıktım diye !!
Püüü utanmaz rezil senin annen paralar onu zaten
Ya gercekten oyle gorseniz fotolarimizi falan aglarsiniz yani.hani adam hep boyle olsa zaten yollarimiz kesismezdi.
Allah akıl fikir versin eşine insan yuvasını dağıtır mı bi tarikat için yaa hiç mi içi sızlamıyor

just konuna biri yazmış ya benimde düşüncem o yönde.. dilekçe için tutuşsa bile bi süreliğine rol yapar.. dilekçeyi çekince geri eski haline döner gibi geliyor.. offf çok karmaşık ya..

o düşünsün artık orasını da şakası kalmadı bu işin

Püüü utanmaz rezil senin annen paralar onu zaten

Allah akıl fikir versin eşine insan yuvasını dağıtır mı bi tarikat için yaa hiç mi içi sızlamıyor

anlatsam paralar zaten

hala whatsappa giremedim dünden beri ya la :KK59:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X