- Emoji Skoru
- 7.128
- Puanlar
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
italyanları tercihbettim demiyon da.![]()
olum biri norveçe gider biri italyaya benide götürn lan fena oluom ha![]()
![]()
son 10 gün.![]()
anaaaam eksilere inemiyom ya ben klostrofobikim ya la ...hakkatten ha hem kocalardan ayrı olup hem tırtıklısına kadar nasıl indiniz .dün bu topikte tırtıklı prezervatif konuştuk seviye okadar aşağıda..![]()
gel bavula sığarsın sen.olum biri norveçe gider biri italyaya benide götürn lan fena oluom ha![]()
![]()
sen adanada kalıcan nihahaha şırdangül![]()
anaaaam eksilere inemiyom ya ben klostrofobikim ya la ...hakkatten ha hem kocalardan ayrı olup hem tırtıklısına kadar nasıl indiniz ...kedi sizin canınızı
![]()
ben fuckbuddy hayatı yaşıyom be gülüm,evli bile değilim.anaaaam eksilere inemiyom ya ben klostrofobikim ya la ...hakkatten ha hem kocalardan ayrı olup hem tırtıklısına kadar nasıl indiniz ...kedi sizin canınızı
![]()
çok fazla anlam yüklemişim yine kadınlığım tuttu zaarkız olur ya smiley hani :S :S diye o
yüksek lisans![]()
kendin adına konuş.yapamayınca dilimize vuruyor![]()
ppuahhahahahaahhahaahhaha aahhahahahahahhahahhaaa yardın geçtinn beni
![]()
ben norveç,just italya.topik geyik olunca boynuz darbeleri kaçınılmaz oluyor galiba deyin bakim ha buraya hangi bayi toplantısına hangi ülkelere gidiyonuz![]()
ne halt etmeğe ,temelli mi bir arkadaşa bakıp çıkacak mısınızben norveç,just italya.
topik geyik olunca boynuz darbeleri kaçınılmaz oluyor galiba deyin bakim ha buraya hangi bayi toplantısına hangi ülkelere gidiyonuz![]()
buda ban va mı bano değilde geyik topicleri kontrol ediliyormu ?