• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
psikolojisi bozuk psikoloğum la ben :confused:
son gittiğim diyetisyende bildiğin morbidobez di nasıl topukladım nasıl topukladım anlatamam..lan madem psikologsun her hafta ne diye para veriyom ben psikoloğa..online beleş hizmet alsam ya senden:KK70::KK70:

son gittiğim diyetisyende bildiğin morbidobez di nasıl topukladım nasıl topukladım anlatamam..lan madem psikologsun her hafta ne diye para veriyom ben psikoloğa..online beleş hizmet alsam ya senden:KK70::KK70:

ben de psikolog istiyorum ya biri de benim kaprisimi çeksin hmmk ya :KK53:

[QUOE="justholdmetight, post: 36732944, member: 49681"]komşunenelere bile ümit bağlıcam artık :KK53:[/QUOTE]
Hiç değilse tecrübelile . Bu mobilin ağzına bip bu arada kendi kendine tepeye çıkıyor yorum yazarken fakıcam he

[QUOE="justholdmetight, post: 36732944, member: 49681"]komşunenelere bile ümit bağlıcam artık :KK53:
Hiç değilse tecrübelile . Bu mobilin ağzına bip bu arada kendi kendine tepeye çıkıyor yorum yazarken fakıcam he[/QUOTE]

altıma işedim fakmak :27:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün geceden beri girmiyodum ya whatsappa engelledin mi diye whatsapptan msj atmış benim ki cevap vereyim mi ne yazayım offff verem olcam bitti dedin daha ne msj atıyosun beee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün geceden beri girmiyodum ya whatsappa engelledin mi diye whatsapptan msj atmış benim ki cevap vereyim mi ne yazayım offff verem olcam bitti dedin daha ne msj atıyosun beee
Ne yazmis cicim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X