- Emoji Skoru
- 12.528
- Puanlar
- 298
ben de sorun yok fibere geç
1 yıllık süresi doldu o yüzden böyle oldu galiba bu ay yenilicez fiber yapcam ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de sorun yok fibere geç
fiberde hızlanıyor valla1 yıllık süresi doldu o yüzden böyle oldu galiba bu ay yenilicez fiber yapcam ya
Geldimmmm
valla ben tipten kazanıyom malisif onu biliyom bizimkiler pambık beyaz ten mavi ve yeşil (en soluğundan) göz edine buduna dolgun yumuş bedenlere sahabız sen daha fransız kalıyon tipinle![]()
Geldimmmm
ben ne ruslar gördüm tipleri b.k gibiydi.o da iyimiş ikidir iyi laf sokuyon
trip atmak yok bidaha herkes birbirine takılıyor şurda![]()
ben ne ruslar gördüm tipleri b.k gibiydi.![]()
ya biz sana naptık ben anlamadım herkes video gönderirken takın beni takın beni yazdın,sen de video göndersen böyle bi sorun çıkmayacaktı.Poku çıkarsa atarım ben![]()
ben hepinizden güzelim sakin olun kızlar.güzeli de var canım ona lafım yok da ben yarış ortamından hoşlanmam
senin tipin şöyle senin işin şöyle vs
eski kocam sağolsun çok yarıştığım için
bir de eski ve -terk ettiğim- arkadaşlarım
ahanda mıçtım laf sokmak mı dedin al böyle oluyo sokulan laf ...ölem beeeeenben ne ruslar gördüm tipleri b.k gibiydi.![]()
Poku cikaran sen trip atan yine senPoku çıkarsa atarım ben![]()
byullcum burda böyle ama eğer bir yiğido olup albüm oluşturursan sana diss atmam.ahanda mıçtım laf sokmak mı dedin al böyle oluyo sokulan laf ...ölem beeeeen![]()
kıızm bir insan kadar fazlalığımla ne yarışcam Allasen![]()
Verirsin yaa.niye aldin o kadar hepmi oyleydin?kıızm bir insan kadar fazlalığımla ne yarışcam Allasen![]()
şimdi bebişim ben size özel foto gönderem malum türbanlı şahsiyetim gizleme ayarlarını bilmiyorum ...olu mubyullcum burda böyle ama eğer bir yiğido olup albüm oluşturursan sana diss atmam.![]()