- Emoji Skoru
- 12.552
- Puanlar
- 298
heeee,o zaman iyi,sevgili pozu vermişsn bnm suçum yok..![]()
tüm aile reklam oldu yalnız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeee,o zaman iyi,sevgili pozu vermişsn bnm suçum yok..![]()
@MissHavisham ın lakabı,çok geri kaldın just çoooooook.![]()
ne var cool bence abin,o duruş o endam.tüm aile reklam oldu yalnız![]()
içimi boşaltıyorum buraya ben...Of gelince okucam artik napalim bidi bidi konusmussunuz ben bu kadar tutcagini dusunmemistim ban yemiyek diye oylesine actiydim![]()
ne var cool bence abin,o duruş o endam.![]()
helganın aşkından face açıcam birazdan.beni bi güzellik eklediiiii bknz @MissHavisham![]()
misilleme olarak sevgilimn komikli fotosunu atabilrm,uyurken çekerim,yaparım..çevir kazı yanmasın![]()
bdv de türkiye siyaset gündeminde çirkefleşmekten iyidir.Bosalt anacim![]()
misilleme olarak sevgilimn komikli fotosunu atabilrm,uyurken çekerim,yaparım..![]()
yaa benim bir stalkerım vardı tehdit derecesinde bela oldu kapkaç tarzı bi olay yaşadım onla,tırstım kapadım.@justholdmetight gerçek ismimi buraya yazmaya güven, özveri ve tecrübem yetmeyince, kendime bu ismi layık gördüm just
@4justice
@breakingbadd facein nasıl olamaz yeaatamam sana da resim atayım o zaman, @4justice hangisini atayım sen seç
![]()
dur daha uyudu mu emin değilim.bekliyoruzzzzzzzzz![]()
facete güzel kız buldum mu dayanamam eklerimbeni bi güzellik eklediiiii bknz @MissHavisham![]()
@justholdmetight gerçek ismimi buraya yazmaya güven, özveri ve tecrübem yetmeyince, kendime bu ismi layık gördüm just
@4justice
@breakingbadd facein nasıl olamaz yeaatamam sana da resim atayım o zaman, @4justice hangisini atayım sen seç
![]()
enişte beyle olan fotoda gözlerinin içisi gülüyor çoghh hoşş![]()
yaa benim bir stalkerım vardı tehdit derecesinde bela oldu kapkaç tarzı bi olay yaşadım onla,tırstım kapadım.