- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
valla böyle bol bağrışmalı bir kavga istiyorum ama huyumu bildiği için sessiz kalıyo delircem.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla böyle bol bağrışmalı bir kavga istiyorum ama huyumu bildiği için sessiz kalıyo delircem.
OooooooKocam bana ask bocegi gibi davraniyor![]()
allahimmm cocuksuzken bende boyle idiim 25 yasinda 75lik nene gibi konusan benmiyimm?evvett!ben yeni uyandım.![]()
aramızda 1 yaş var ben evdemi kaldım ya,vurucam kendimi..allahimmm cocuksuzken bende boyle idiim 25 yasinda 75lik nene gibi konusan benmiyimm?evvett!
Burdamisin breakaramızda 1 yaş var ben evdemi kaldım ya,vurucam kendimi..![]()
evet..Burdamisin break
Ben de kendimi bir yerden atayım bari, ben bir yaş büyüğüm bir dearamızda 1 yaş var ben evdemi kaldım ya,vurucam kendimi..![]()
Aleyküm selam agaSelammm![]()
Bıktım ya harbi bıktım. Sakinlestirin beni
Selammm![]()
En sonunda ben atacam kendimi. Cekyatin ustundenBen de kendimi bir yerden atayım bari, ben bir yaş büyüğüm bir de![]()
biz evde kaldık helgaaa..Ben de kendimi bir yerden atayım bari, ben bir yaş büyüğüm bir de![]()
selam.Selammm![]()
Aynen aynen. Ya bi yemek yapıyorum kV ninde beğendiği bi yemek mesela çağırıyorum onuda çok yakın oturuyor. Bi geliyor peşinde 3-4 arkadaşı coluk çocuk. Kiskandigimdan değilde hazırlıksız yakalaniyorum hemde hepsi orta yaşlı konuşacak bişey yok patliyorum yaN'oldu bacım, kv mi sıktı canını yine?
Selam![]()