• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ezgi senden de fikir bekliyorum,umutluyum senden.:KK53::KK53: @4justice bilmez ona sormuyorum bak.:p

hamsili pilav beğenmez de diğerini deniycem..:KK45:
Ben sana birsey diyim mi bu tarifleri en iyisi aslinda aldigin balikciya sorcan biliyorsa harbi balikcidir zaten onlar cok iyi biliyolar sattigi seyle en guzel ne olur nasil olur cunku sezonu degilse iyi degil

Ben sana birsey diyim mi bu tarifleri en iyisi aslinda aldigin balikciya sorcan biliyorsa harbi balikcidir zaten onlar cok iyi biliyolar sattigi seyle en guzel ne olur nasil olur cunku sezonu degilse iyi degil
bilmiyofum ya,becerikli de değilim pek..

midye kenddisi yapıyor o,ama yapımı çok zor,yapamam ben,alınanlara da baharat falan atıyorlar ya onu da yemiyor.:KK66:
Ben kenndim yemiyorum esim yiyordu biraktirdim evde yapilsa cildirirdim heralde:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

breakingbadd, post: 36698460, member: 616269"]bilmiyofum ya,becerikli de değilim pek..
Sushi de yiyor mu kendi yaoabiliyorsa sen beceremem diyorsan hic yapma bnce adamin damak tadina uyduramazsin tuhaf olur

Ezgi senden de fikir bekliyorum,umutluyum senden.:KK53::KK53: @4justice bilmez ona sormuyorum bak.:p
Cicim sen nerdesin bilmiyorumda simdi baligin mevsimi degil daha anca norvec
Somonu olabilir sebzeli bi tarifim var.ya da karides guvec,karidesli makarna falan.

Cicim sen nerdesin bilmiyorumda simdi baligin mevsimi degil daha anca norvec
Somonu olabilir sebzeli bi tarifim var.ya da karides guvec,karidesli makarna falan.
sevgilim eski sevgilisi sevgilime yine mesaj atmış napayım ben ya!!:KK34:

Eee bu konu niye hala ziyaretçi patlamasına uğramadı?:KK48::KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X