- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Bolulu hasan usta.ne bileyim ben be.zaten bi gece boyunca bi tarafimiz catlamis isim bulucaz diye.yok anaam ben daha o sularda yuzmem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bolulu hasan usta.ne bileyim ben be.zaten bi gece boyunca bi tarafimiz catlamis isim bulucaz diye.yok anaam ben daha o sularda yuzmem
çılgın bediş gibi çatlak bediş
b harfiyle başlıyo zaar çatlak B olduguna göre![]()
Bolulu hasan usta.ne bileyim ben be.zaten bi gece boyunca bi tarafimiz catlamis isim bulucaz diye.yok anaam ben daha o sularda yuzmem![]()
Bolulu hasan usta.ne bileyim ben be.zaten bi gece boyunca bi tarafimiz catlamis isim bulucaz diye.yok anaam ben daha o sularda yuzmem![]()
Hosbulduk tatlımhoşgeldiniinnnn![]()
Tahmin edin bakayım
Belkide o B Adımda değildir belkide adımdadır ne mağlum cicişller
İyi bulma hıhhh![]()
bade , bahar, banu, begüm ? baş harfin değilse boşuna ugraştırma tahmin etmicem![]()
Burayı dünkü heyecanlı topikten buldum, 41 sayfayı su gibi okudum valla o neydi öyleamanın hoş geldinnn etmezmiyizz![]()
Burayı dünkü heyecanlı topikten buldum, 41 sayfayı su gibi okudum valla o neydi öyle![]()
Valla 41 sayfa nasıl bir şey dememiş hayret, o da sessizce dayanışmaya katıldı herhalde
mune bizi atmadan biz geyige kaçtık hemen![]()
Valla 41 sayfa nasıl bir şey dememiş hayret, o da sessizce dayanışmaya katıldı herhalde![]()
Ben kaçırmışım yaa tühhbence de o da merak ettiii
ben çekirdek ikram ettim bide konuya katılanlara kim hayır diyebilir![]()
Tatlim ne oldu olay haber var mi bizimbence de o da merak ettiii
ben çekirdek ikram ettim bide konuya katılanlara kim hayır diyebilir![]()