- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Oh sefan olsungezdim bugün.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh sefan olsungezdim bugün.![]()
Nerdesin kiz kac saattir?oyle fransiz kalirsinnn!norvec mi diyeydim?Ne oluyoo.![]()
ya ben bilmiyorum bana da anlatın.Nerdesin kiz kac saattir?oyle fransiz kalirsinnn!norvec mi diyeydim?
Norvecli oNerdesin kiz kac saattir?oyle fransiz kalirsinnn!norvec mi diyeydim?
hadi,anlatın nolduu.belliiiiiiii![]()
hadi,anlatın nolduu.![]()
Beybiler benim uykum yok ya bdv ye konu accam aa cok dertliyim
Valla bende okuyordum arkadan pasif katilimci olarakhadi,anlatın nolduu.![]()
Bikac gun once buralar hep dutluktu ama buguun aldi yurudu uctu kactiya ben bilmiyorum bana da anlatın.![]()
Ah kuzum bugunun bdvcisi sen misin? Ac bekliyozBeybiler benim uykum yok ya bdv ye konu accam aa cok dertliyim
Ya at cope gitsin bosver kaynasin sorun degil.
Sen muhitini soyle bacim biz siz bulusunca o muhite ugramayalim yakinlarimizi uyalarim alim allah![]()
yaaaaaaaa.Bikac gun once buralar hep dutluktu ama buguun aldi yurudu uctu kacti
Sevgilimizle ayni sehirdeyiz merakli kapi komsusu yuzunden ayri yerlerdeyiz nasil bir baslik bulayim ya yok biri bisey der gece gece ban yemekaç aç bizde gececi tayfayız![]()
Ya kızlar bugün fuardan bişey aldım malatyaya özgüymüş
fındıklı ballı sarma tatlısı abavv bırakamıyorum ya o nasıl bişey yiyen bilen var mı aranızda![]()
Heh iyi istanbulluyum ben canakkale falan olaydi belki oralardanda hissedilirdi ama kurtardik sukurphahah izmirliyim ben canım sen nerelisin
Serbei bi tatli mi ben yidim sankiYa kızlar bugün fuardan bişey aldım malatyaya özgüymüş
fındıklı ballı sarma tatlısı abavv bırakamıyorum ya o nasıl bişey yiyen bilen var mı aranızda![]()
Sevgilimizle ayni sehirdeyiz merakli kapi komsusu yuzunden ayri yerlerdeyiz nasil bir baslik bulayim ya yok biri bisey der gece gece ban yemek