- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de atomum,atom olmak kötü bir şey mi?![]()
Verirsin bisey olmaz gider o azcik sporla benki 10 kilo verdim bisey olmaz azcik gobekten
Italyan diyeti mijust ben sana diyet yaptırcam.![]()
bende yahu aynennYaw açım zaten. Biri balık diyor, biri tatlı diyor. Acı biber sürcem ağzınıza![]()
beğen beğen beğeni sayım mesajıma denk gelirse egodan ölürüm.![]()
yarın kalk koş just.dobiş işte ben eskisi gibi olmak istiyorum ayrılmadan önce o kadar zayıflamıştım ki çökmüştüm resmen
totomu kaldırmak zor geliyor bana ya önceden jillia nyapıyodum
Ya onceden yaptiysan simdide yaparsin.o totoyu kaldiramamak psikolojik biraz moral bozuklugundan.ama herseyden once o elindekini yavasca yere birakkdobiş işte ben eskisi gibi olmak istiyorum ayrılmadan önce o kadar zayıflamıştım ki çökmüştüm resmen
totomu kaldırmak zor geliyor bana ya önceden jillia nyapıyodum
geçicem seni tmmı:sS:sben sitede en çok beğenisi olan 2. kişi olmuşum ya la![]()
ben yapayım da bir daha aşerme.bende yahu aynennbalık aşerdim
![]()
Ya onceden yaptiysan simdide yaparsin.o totoyu kaldiramamak psikolojik biraz moral bozuklugundan.ama herseyden once o elindekini yavasca yere birakk
yarın kalk koş just.![]()
Vayy:)ben sitede en çok beğenisi olan 2. kişi olmuşum ya la![]()
ben sitede en çok beğenisi olan 2. kişi olmuşum ya la![]()
yapma böyle şeyler.siteden tamamen uyelıgımın sılınmesı ıcın mıllete ne deyıp cıldırtmalıyım
Kalk gel benim buzlukta var. Yaparız bi de rakı açarız yanına.bende yahu aynennbalık aşerdim
![]()
Ben hic ugramadim desem yeridirBDV masıldı bugün kızlar bensiz polemik yaptıysanız çok kırılırım.![]()
siteden tamamen uyelıgımın sılınmesı ıcın mıllete ne deyıp cıldırtmalıyım
Sakacimisin?siteden tamamen uyelıgımın sılınmesı ıcın mıllete ne deyıp cıldırtmalıyım
Kalk gel benim buzlukta var. Yaparız bi de rakı açarız yanına.