• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de merak ettim şimdi yarın ne diyecek acaba sana , akşam bana da özelden yaz olur mu canım .
En olmadı hatırlatırım ben zaten :KK53:
Hiç gidesim yok ama kaçayım ben de , sabah sürünerek kalkıcam yine .

Ben de merak ettim şimdi yarın ne diyecek acaba sana , akşam bana da özelden yaz olur mu canım .
En olmadı hatırlatırım ben zaten :KK53:
Hiç gidesim yok ama kaçayım ben de , sabah sürünerek kalkıcam yine .

tamam burda olurum ben canım iyi uykular :KK60:

bugün niye salak salak ağladık be biz?

zeka ürünü resmen..:KK53:

bu senin için

NYj7qa.gif

:KK71:

Ben geldim :KK50:

Ben hep kaçırıyorum olayları :( migrenim tuttu dün gebere gebere yattım sağlığım epey bozuk bu aralar :KK51:

Ya sasi oldum sasiiiiii!oku oku sasi oldum ne konusmussunuz beee.
Bu arada ben 1 sene hic aksatmadan kullandigim halde hamile kaldim,uzerine gormek denen sey olduuu.
Just just cevap var mi cevap?

Canım zaten migrenliyim bir de gittim 1 ay önce burun ameliyatı oldum sanki burnum çok kötüymüş gibi :KK20: zaman zaman ağrı yapıyor şişiyor migreni tetikliyor. Sürekli baş ağrısıyla geziyorum çok yorucu, ilaç da fayda etmiyor bir yerden sonra :(

Canım zaten migrenliyim bir de gittim 1 ay önce burun ameliyatı oldum sanki burnum çok kötüymüş gibi :KK20: zaman zaman ağrı yapıyor şişiyor migreni tetikliyor. Sürekli baş ağrısıyla geziyorum çok yorucu, ilaç da fayda etmiyor bir yerden sonra :KK43:
Yaaa gecmis olsun ama sen istemissin:)belli bi sure sonra geciyomus ama kisin cok soguklarda da agri yapabiliyomus.kolla kendini

Yaaa gecmis olsun ama sen istemissin:)belli bi sure sonra geciyomus ama kisin cok soguklarda da agri yapabiliyomus.kolla kendini

Teşekkür ederim canım evet kaşındım hem de ne kaşınmak :KK76:

Kimseler kalmamış herkes uyumuş mu ? Gece çok ekşınmış kaçırdım o_O

Teşekkür ederim canım evet kaşındım hem de ne kaşınmak :KK76:

Kimseler kalmamış herkes uyumuş mu ? Gece çok ekşınmış kaçırdım o_O
Ben 2de uyuyakalmisim ona ragmen eksin olmus.dun ask sevgi ihtiras sex sehvet tutku kufur sille tokat ne ararsan burdaydi:))

Ben 2de uyuyakalmisim ona ragmen eksin olmus.dun ask sevgi ihtiras sex sehvet tutku kufur sille tokat ne ararsan burdaydi:))

Aşık bu hatunlar ayyhhh :KK51:ah şu erkekler onlarla da olmuyor onlarsız da ben de üç aylık evliyim bazen sütliman bazen kan gövdeyi götürüyor ama çok seviyorum eşşeği :KK16:benim eşim babasız büyümüş onu yapmadığı bir şey için suçladığım zaman çok eziklik duyuyor "kimse bana öğretmedi hayatı" diyor, çaresizlikten üstünü başını yırtıyor öyle çaresiz gördüğümde kıyamıyorum :KK42:

Aşık bu hatunlar ayyhhh :KK51:ah şu erkekler onlarla da olmuyor onlarsız da ben de üç aylık evliyim bazen sütliman bazen kan gövdeyi götürüyor ama çok seviyorum eşşeği :KK16:benim eşim babasız büyümüş onu yapmadığı bir şey için suçladığım zaman çok eziklik duyuyor "kimse bana öğretmedi hayatı" diyor, çaresizlikten üstünü başını yırtıyor öyle çaresiz gördüğümde kıyamıyorum :KK42:
Bencee biraz onun altina siginiyor:)seni nerden vuracagini iyi biliyoor:)Allah bozmasin canim.agzinizin tadi hep yerinde olsun

Bencee biraz onun altina siginiyor:)seni nerden vuracagini iyi biliyoor:)Allah bozmasin canim.agzinizin tadi hep yerinde olsun

Sığınıyor tabii ama kızamıyorum ben de tahlil edebiliyorum çünkü ruh halini :KK71:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X