Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım erkeklerin beyni ara sıra duraklıyor,olur öyle.![]()
bu da ne kadar sıkmış seni yok whatsapa girme yok dışarı çıkma içi geçmiş be bunungönlümü alcak elle tutulur bişi yapmadıgı sürece ba-rış-mam
hele şu okul açılsında bak o zaman nasıl tutuşuyor şimdi evden çıktıgım yok kafası rahat
Gelirsen ekime kadar tarzi onlarrdoğru ya erkeklerin pek şeyinde olmuyor![]()
bu da ne kadar sıkmış seni yok whatsapa girme yok dışarı çıkma içi geçmiş be bunun
Sen dayak istiyon he adam evlenince seni eve kapatırohoo bunlar ne ki daha kız arkadaşlarımla bile görüştürmediği oluyor
O zaman disardaydim canims de kiskanir belkimmgönlümü alcak elle tutulur bişi yapmadıgı sürece ba-rış-mam
hele şu okul açılsında bak o zaman nasıl tutuşuyor şimdi evden çıktıgım yok kafası rahat
Sen dayak istiyon he adam evlenince seni eve kapatır
Kapama olur kizimizSen dayak istiyon he adam evlenince seni eve kapatır
O zaman disardaydim canims de kiskanir belkimm
işte çektiğin için kıymetin bilinmiyor ne çekiyosun gençsin güzelsin yaya diyorum ya bi anlatsam gelir vurursunuz size gına gelir yani
düşün 1.5 senedir ben bunu çekiyorum ve hala gelmiş bana bitsin diyor
Perdeyi bile açtırmaz adam vallaKapama olur kizimiz![]()
Enam university student staylayok yok şimdi hiç gerek yok kıskandırmaya 3 hafta kaldır şurda kendiliğinden ben söylemeden tutuşacak zaten
işte çektiğin için kıymetin bilinmiyor ne çekiyosun gençsin güzelsin ya
Perdeyi bile açtırmaz adam valla![]()
Enam university student stayla
Aynen anacım bunlara iyilik yaramıyor kibundan önceki sevgilileri hep aldatmış öyle bbitmiş bana gelince nevri döndü tabi bünye alışkın değil aldatsam kıymetim olurdu zaar
Aynen anacım bunlara iyilik yaramıyor ki
fakan seviliyor seven fakılıyor![]()
Aynen anacım bunlara iyilik yaramıyor ki
fakan seviliyor seven fakılıyor![]()
ben seviliyorum sence ben fakıyormuyum söyle bana.deveyi diken insanı fuckan![]()