Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlatımda dinleyin babaanneminkiler çok büyük bildiğin karnında ...annem yeni evliyken cahilliğinden merak etmiş onların taraf zayıf memeyi nerden görsün..sanıyomuş babaannemin memeler karnına bitişik..demiş anne memelerin birleşik mi..babaannemde utanmaz arlanmaz (kime çektiğim anlaşıldı) açmış memelerini birini sağ omuzuna diğerini sol omuzuna atmış...annemdeki ifade:KK57:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Okuyunca bende :KK57: oldum :KK70:

Okuyunca bende :KK57: oldum :KK70:
görsen anlardın dğruluğunu o kadar büyükler düşünki 20 yaşıma kadar babaannemi şişman sanıyordum meğersem memelerdenmiş..bide beni kızdırmak için ay guzuuuuum senin emmelerde bana çekmiş demesin mi her fırsatta ...:KK70:geldim 30 uma hala kurtulamadım bu tavrından:KK58::KK23:

görsen anlardın dğruluğunu o kadar büyükler düşünki 20 yaşıma kadar babaannemi şişman sanıyordum meğersem memelerdenmiş..bide beni kızdırmak için ay guzuuuuum senin emmelerde bana çekmiş demesin mi her fırsatta ...:KK70:geldim 30 uma hala kurtulamadım bu tavrından:KK58::KK23:
Benim babaannemde öyleydi midesinin oralara geliyordu. Küçükken göstersene diyordum.:KK53::KK53:
Ben olsam bende derdim:KK53:

amma küçük meme de dar kıyafette hoş duruyo ya :KK23:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X