- Emoji Skoru
- 327
- Puanlar
- 78
Deneyerek öğrenenlerdenmişimAhahahahhahaha yok artik.justiye soyle kiz biz abarttik ama kekini kabarttii!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyerek öğrenenlerdenmişimAhahahahhahaha yok artik.justiye soyle kiz biz abarttik ama kekini kabarttii!!
ya ciddi bişey sorucam benim memişler öyle acıyor ucuna falan değdirince şeyapınca yani zorlayınca![]()
büyük ihtimal.![]()
selammSelam fıstıklar![]()
SelamSelam fıstıklar![]()
Gerçekten büyüyormuymuş yaa accük de benimki büyüseyok çatlak ya genel olarak acıyor
annemin 20lerin ortasına kadar büyümüş acaba ondan mı diyorum ya acımaması lazım![]()
Benimkiler bi 80 olsa tamamdır. Daha var büyür heraldeyok çatlak ya genel olarak acıyor
annemin 20lerin ortasına kadar büyümüş acaba ondan mı diyorum ya acımaması lazım![]()
Gerçekten büyüyormuymuş yaa accük de benimki büyüse![]()
![]()
yok çatlak ya genel olarak acıyor
Benimkiler bi 80 olsa tamamdır. Daha var büyür heralde![]()
Anneminki eskiden yımırta kadarmış şimdi maşallahı vargenetik ya normalde büyümemesi lazım adet olduktan sonra ama bizim ailenin kadınlarında öyle![]()
seninkiler nasıl 75 allasen ufalsında cebime girsin![]()
sana o kadar liste verdim ulan.valla benimkiler ufaccık
kıçım da kocaman![]()
Naber beybii seni ilk kez görüyorum :)
Çocuk dğurmak için bir bahane daha buldum yaşasınya genetik diyom ama o normalde büyümez adetten sonra bi çocuk doğurunca işte![]()
yok çatlak ya genel olarak acıyor